Ahşap hızlı sapan oyunu nasıl oynanır?

İçindekiler:

  1. Ahşap hızlı sapan oyunu nasıl oynanır?
  2. Fast Sling Puck nasıl oynanır?
  3. Sling Shot nasil oynanir?
  4. Star Sling Slide Nasıl Oynanır?
  5. Sling game ne demek?
  6. 9 taşta son 3 taş kalınca ne olur?
  7. Sokak oyunu 9 taş nasıl oynanır?
  8. 12 taş oyunu nasıl oynanır?
  9. Dokuz taş zeka oyunu nasıl oynanır?
  10. 9 taş son 3 taş nasıl oynanır?
  11. Geleneksel 9 Taş Oyunu Nasıl Oynanır?
  12. 9 Taş Oyunu nedir nasıl oynanır?

Ahşap hızlı sapan oyunu nasıl oynanır?

Oyun 2 kişiyle oynanıyor. Siyah ve beyaz taşlardan birini seçiyorsunuz. Her oyuncunun kendi tarafında olan lastikten faydalanarak, oyunun orta kısmındaki delikten kendinize ait olan taşları en kısa sürede karşı oyuncunun alanına itmeye çalışıyorsunuz. Bu oyunda hızlı olan kazanır.

Fast Sling Puck nasıl oynanır?

Fast slingpuck tek elle oynanır. Pullar sadece lastik kullanılarak itilebilir. Her oyuncu oyuna 5 pul ile başlar, pozisyon alır veya kampındaki taşları istediği köşeye dizebilir. Ayakkabı kutusu alt taban olarak kullanılır.

Sling Shot nasil oynanir?

Oyun nasıl oynanır Zeminin her iki yanına beş disk yerleştirin. Oyuncu pulları fırlatmak ve kaleyi geçmek için elastik bir ip kullanır. Sonra tekrar doldurun ve mümkün olan en kısa sürede çekim yapın. Kim ilk önce tüm pulları temizlerse kazanacak.

Star Sling Slide Nasıl Oynanır?

Hızlı slingpuck tek elle oynanır. Pullar sadece lastik kullanılarak itilebilir. Her oyuncu oyuna 5 pul ile başlar, pozisyon alır veya kampındaki taşları isteği köşeye dizebilir. Her iki oyuncu aynı anda oynar.

Sling game ne demek?

Oyunda amaç her oyuncu yatay veya dikey olarak 3 taşını yan yana getirmeye çalışır. Ayrıca rakibinin 3 taşı yan yana getirmesi engellenmelidir. Çapraz olarak yapılan üçlü sıralar geçersizdir. Oyunculardan herhangi biri 3 taşını yan yana getirirse rakibinin herhangi bir taşını oyun dışına çıkarır.

9 taşta son 3 taş kalınca ne olur?

İlk taş alan oyuncu maçı kazanmış olur. Eğer taş yeme olayı gerçekleşmemiş ise 10 dakika sonunda kazanan kura ile belirlenir. Oyun tahtasında üçtaşı kalan oyuncu taşlarını istediği gibi hareket ettirebilir. ... Oyun normal devam ediyorsa oyunu 2 taşı kalan oyuncu kaybetmiş sayılır.

Sokak oyunu 9 taş nasıl oynanır?

Ebe olan grup 9 taşı üst üste düzgün bir şekilde sıralayıp on adım geriye gider. Geriye gidilen yere bir çizgi çekilir ve her iki grupta çizginin olduğu yere gelir. Ebe grubundaki kişiler topuğu sırayla taşların üstüne atarak yıkmaya çalışırlar. Ama ebe olan grubun 3 üyesi de taşları yıkamazsa diğer gruba geçilir.

12 taş oyunu nasıl oynanır?

Nasıl oynanır?
  1. İki kişi ile oynanır. ...
  2. Oyun tahtası boş şekilde önce ortaya konur ve oyuncular sıra ile taşlarını oyun tahtası üzerindeki noktalara yerleştirirler. ...
  3. Oyuncular ellerindeki 12 taşı da oyun alanına bırakmadan oyun alanındaki hiçbir taşı oynatamazlar.
Daha fazla öğe...

Dokuz taş zeka oyunu nasıl oynanır?

Kura sonunda kazanan oyuncu ilk taşı koyarak oyuna başlar. Sonra rakibi bir taş koyar. Her iki oyuncunun elindeki 9 taş bitinceye kadar sırası ile taşları oyun tahtası üzerine koyarlar. Bu esnada oyunculardan biri yatay ya da dikey olarak taşlarını üçlü yapmışsa (per) rakibinin bir taşını alır.

9 taş son 3 taş nasıl oynanır?

Her iki oyuncunun elindeki 9 taş bitinceye kadar sırası ile taşları oyun tahtası üzerine koyarlar. Bu esnada oyunculardan biri yatay ya da dikey olarak taşlarını üçlü yapmışsa (per) rakibinin bir taşını alır. Rakibin üçlü peri varsa üçlü bozulmaz. Üçlü olmayanlardan birini alır.

Geleneksel 9 Taş Oyunu Nasıl Oynanır?

Ebe olan grup 9 taşı üst üste düzgün bir şekilde sıralayıp on adım geriye gider. Geriye gidilen yere bir çizgi çekilir ve her iki grupta çizginin olduğu yere gelir. Ebe grubundaki kişiler topuğu sırayla taşların üstüne atarak yıkmaya çalışırlar. Ama ebe olan grubun 3 üyesi de taşları yıkamazsa diğer gruba geçilir.

9 Taş Oyunu nedir nasıl oynanır?

Dokuz Taş oyunu üzerine farklı şekillerde çizim yapılmış bir tahtadan oluşmaktadır. Aynı zamanda bu tahta iki rakip ile oynanır ve rakiplerin farklı renklerde taşları vardır. Bir rakibin taşları siyah ve diğer rakibin taşları kırmızıdır.