Travazol nedir ve ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Travazol nedir ve ne için kullanılır?
  2. Deri spreyi ne işe yarar?
  3. Travazol deri krem ne işe yarar?
  4. Trosyd krem günde kaç kez kullanılır?
  5. Travocort kremi nasıl uygulanır?
  6. Exoderil sprey nasıl kullanılır?

Travazol nedir ve ne için kullanılır?

Ağır iltihap, egzama, kızarıklık, kaşıntı gibi durumlarda kullanılan bir tür medikal kremdir. Ciltte oluşan mantar ve bakteri rahatsızlıklarında kullanılmaktadır, virüsler üzerinde bir etkisi yoktur.

Deri spreyi ne işe yarar?

OCERAL deri spreyi, Trichophyton rubrum, Trichophyton mentagrophytes veya Epidermophyton floccosum'un sebep olduğu tinea pedis, tinea cruris ve tinea corporis'in topikal tedavisinde endikedir.

Travazol deri krem ne işe yarar?

Travazol krem cildinizde oluşan pişik, mantar, ağır iltihap ve egzema gibi rahatsızlıkların tedavisi için kullanılan medikal bir kremdir. Travazol kremin virüsler üzerinde bi. bir etkisi yoktur. Özellikle çocuklarda görülen kızamık, uçuk ve su çiçeği gibi rahatsızlıklarda traol vazkremi kesinlikle kullanmamalısınız.

Trosyd krem günde kaç kez kullanılır?

DERMO-TROSYD %28 tırnak solüsyonu, kapağın iç kısmında bulunan sürme fırçası ile enfekte tırnak ve tırnak çevresindeki tırnak kıvrımına günde iki defa uygulanmalıdır. Tırnak enfeksiyonu için gerekli tedavi süresi 6 aya kadardır, fakat 12 aya kadar uzatılabilir.

Travocort kremi nasıl uygulanır?

TRAVOCORT, günde 2 defa uygulanır. Doktorunuzla koordineli bir şekilde TRAVOCORT tedavisi iltihabi veya ekzemalı deride iyileşme olduktan en geç 2 hafta sonra sonlandırılmalıdır. Bundan sonra doktorunuz kortikosteroidsiz bir krem olan TRAVOGEN ile tedaviye devam edebilir.

Exoderil sprey nasıl kullanılır?

Hekim tarafından farklı bir doz önerilmemişse, Exoderil Spray, günde bir kez, tercihan akşamları enfekte bölgeye püskürtülür. Kaşıntı gibi subjektif belirtilerin çok çabuk otadan kaybolmasına karşın nüksü önlemek için tedavi, bütün hastalık belirtileri kaybolduktan sonra 1-2 hafta daha sürdürülmelidir.