Trendyol cüzdandan karta geri yükleme ne kadar sürer?

İçindekiler:

  1. Trendyol cüzdandan karta geri yükleme ne kadar sürer?
  2. Trendyol cüzdanındaki parayı nasıl harcarım?
  3. Trendyol Cuzdani nedir?
  4. Trendyol iadeleri kaç gün?
  5. Trendyol cüzdanım nasıl kapatılır?
  6. Yemek Sepeti Cüzdan ile ödeme nasıl?
  7. Yemek sepetinde puanlar ne işe yarıyor?

Trendyol cüzdandan karta geri yükleme ne kadar sürer?

Trendyol Cüzdanım'da bulunan bakiyenizi kartınıza geri yükleyebilmek için şu adımları izlemeniz yeterli: Trendyol Cüzdanım -> Özet -> Aşağı kaydır -> Kartıma geri yükle. Bu işlemi tamamladıktan sonra karta geri yükleme işlemleriniz bankanıza bağlı olarak 2 ila 10 gün arasında değişiklik gösterebilir.

Trendyol cüzdanındaki parayı nasıl harcarım?

Tanımlanan indirim miktarını düştükten sonra cüzdanınıza kalan tutar kadar para yüklemeniz yeterli. Örneğin; Sepet tutarınız 200 TL, indirim kodunuz ise 50TL, Trendyol Cüzdanıma 150 TL yüklediğiniz takdirde spetinizi ödeyebilirsiniz.

Trendyol Cuzdani nedir?

Trendyol Cüzdanım, yeni geliştirilmiş olan hızlı ödeme yöntemidir. Yani alışveriş esnasında sepetinize ürünleri ekleyip ve her defasında tekrar tekrar kart bilgilerinizi girmenizi gerektirmez. ... Ayrıca Trendyol arada sizlere bonus paralar verebiliyor ve bu paralar cüzdanınıza yansıyor.

Trendyol iadeleri kaç gün?

İade süresi teslimat tarihinden itibaren 15 gündür. Nasıl İade Ederim? trendyol.com ve mobile uygulamalarda yer alan "Hesabım" bölümünden “Siparişlerime” gidin. “Sipariş detay” butonuna basın ve siparişinizin detaylarını görüntüleyin.

Trendyol cüzdanım nasıl kapatılır?

"Hesabımın silinmesini talep ediyorum" yazabilirsiniz. Formu doldurarak imzalayın. * Doldurduğunuz formu, kvkk@trendyol.com adresine e-posta olarak gönderin. * 24 saat içinde gerekli işlemler yapılarak e-posta adresinize geri bildirim yapılacak.

Yemek Sepeti Cüzdan ile ödeme nasıl?

Yemeksepeti'nin belirlediği sınırlarda yükleme yapan kullanıcılar Yemeksepeti.com üzerinden yapacağı alışverişlerde Cüzdan ile kolayca ödeme yapabilecek. Kullanıcıların Yemeksepeti Cüzdan'ını kullanmak için öncelikle 4 haneli şifre belirmesi ve cep telefonuna gelen onay kodunu girmesi gerekiyor.

Yemek sepetinde puanlar ne işe yarıyor?

Toplanan puanlar ile kişinin oturduğu semtteki diğer Yemek Sepeti kullanıcıları arasında kaçıncı sırada olduğunu görmesine izin verilir. En çok puana sahip olan kullanıcı ise o semtin “Yemek Sepeti Muhtarı” seçilmektedir.