Habbo neden kapandı?

İçindekiler:

  1. Habbo neden kapandı?
  2. Habbo nasıl bir uygulama?
  3. Habnet kapandı mı?
  4. Habbo ücretsiz mi?
  5. Habbo oyunu neden açılmıyor?
  6. Habboda takas nasıl açılır?
  7. Habboda vatandaş nasıl olunur?
  8. Habboda nasıl grup kurulur?

Habbo neden kapandı?

Ağustos 2007'de, Habbo'nun Çin topluluğu, sitenin bir anlık çökmesi ile geçici olarak kapandı. Çin piyasası ve yüksek operasyonel maliyetler, sitenin Çin'de kapatılmasına neden oldu.

Habbo nasıl bir uygulama?

Habbo, içerisinde yarattığın avatarın ile arkadaşlar edinip sohbet edebileceğin, odalar kurarak oyunlar tasarlayıp oynayabileceğin ve yaratıcılığını kullanarak çok daha fazlasını yapabileceğin çevrimiçi ve piksel sanat tarzı ile oluşturulmuş sanal topluluktur." Harika insanlarla dolu bu ilginç yerde nerdeyse her şey ...

Habnet kapandı mı?

Dikkat: Habnet tamamen kapanmıştır !

Habbo ücretsiz mi?

Habboya herkes ücretsiz katılabilir ve isteğe bağlı kredi satın alabilir. Kredilerle alabileceğiniz bazı 'ekstralar' sunuyoruz.

Habbo oyunu neden açılmıyor?

Habbo'ya giriş yapamamanızın bazı sebepleri olabilir. Örneğin; Engellenmiş olabilirsin - Eğer durum buysa, oyuna girmek isterken karşınıza neden yasaklandığınızla ilgili bir mesaj çıkacaktır. ... Güvenlik ayarları - Sistem güvenlik ayarlarınız veya tarayıcınız Habbo erişimini engelleyebilir.

Habboda takas nasıl açılır?

Nasıl Takas yapabilirim? Envanterinizde takas yapmak istediğiniz ürünü seçin. Gelen kutucukta satmak istediğiniz arkadaşınızın adını işaretleyin. Ürünü satışa çıkarma işlemini tamamladıktan sonra, diğe Habbo Mağazanı pazar yeri bölmesinde özel takaslar kısmında senin göndermiş olduğun özel takas teklifini görecektir.

Habboda vatandaş nasıl olunur?

Habbo Ana Sayfasını ziyaret edin ve son dakika haberleri, yarışmaları, aktiviteleri ve neler olup bittiğini takip edin! Bunlardan birkaçını yaptıktan sonra tam bir Habbo Vatandaşı olma yolunda ilerlemiş olacaksın!

Habboda nasıl grup kurulur?

Kendi grubunuzu oluşturmak için HC üyesi olmanız gerekiyor. Grup kurmak için 'insanlar' sayfasını açın ve gruplar kısmına gidin. Grup kurarken, ismini, tanımlamasını, hangi odanın ana oda olduğunu, takım rengini seçin ve Rozetini yapın. Son olarak 'satın al' seçeneğini seçin ve Grup sizin!