Ufka Yolculuk Sınavı nerede yapılacak 2021?

İçindekiler:

  1. Ufka Yolculuk Sınavı nerede yapılacak 2021?
  2. Ufka Yolculuk sınav giriş belgesi nasıl alınır?
  3. Ufka Yolculuk sınav sonuçlarını nereden öğrenebilirim?
  4. Ufka Yolculuk yarışmasına kimler katılabilir?
  5. Ufka Yolculuk sınavı nasıl yapılacak?
  6. Ufka Yolculuk deneme sınavı ne zaman?
  7. Ufka Yolculuk deneme sınavının sonuçları ne zaman açıklanacak?
  8. 2021 ufka yolculuk Sınavına kaç kişi katıldı?
  9. Ufka Yolculuk 2021 kaç kişi katıldı?
  10. Ufka Yolculuk deneme sınavına nasıl gireceğiz?
  11. Ufka Yolculuk 2 deneme sınavı ne zaman?
  12. Ufka Yolculuk cemaatin mi?
  13. Ufka Yolculuk 2021 sınav sonuçlarına nasıl bakılır?

Ufka Yolculuk Sınavı nerede yapılacak 2021?

2. Aşama Sınavı salgın hastalık şartlarının uygun olması, etkinlik ve yarışmaların yapılmasına izin verilmesi durumunda www.ufkayolculuk.com web sitesi üzerinden yayınlanacak Türkiye sınırları içerisindeki sınav merkezlerinde, bilgisayar, tablet PC veya akıllı telefon aracılığıyla 23 Mayıs 2021 Pazar günü yapılacaktır.

Ufka Yolculuk sınav giriş belgesi nasıl alınır?

Ufka Yolculuk sınav giriş yerleri belli oldu. Sınav giriş belgesini alabilmek için http://www.ufkayolculuk.com/ adresine tıklayarak sınav yerini görüntüle butonuna tıklayarak, e-posta adresinizi ve şifrenizi girerek giriş yaparak öğrenebilirsiniz. Ayrıca kimlik ve doğum tarihi ile de giriş yapabilirsiniz.

Ufka Yolculuk sınav sonuçlarını nereden öğrenebilirim?

Ufka Yolculuk sınav sonuçları 6 Mayıs itibariyle açıklanıyor. 1. aşama Ufka Yolculuk sınav sonuçları taban puanları ufkayolculuk.com adresinden duyuruluyor. Yüzbinlerce öğrencinin giriş yaptığı Ufka Yolculuk sınav sonuçları bu akşam saat 20:00 itibariyle öğrenilecek.

Ufka Yolculuk yarışmasına kimler katılabilir?

Ortaokul Kategorisi: Örgün veya açık öğretimde okuyan ortaokul öğrencileri. Lise Kategorisi: Örgün veya açık öğretimde okuyan lise öğrencileri. Sorumlu Olunan Eser: Sağlık Olsun! Yarışmaya katılmak isteyenlerin, www.ufkayolculuk.com adresinde yayınlanmakta olan yarışma başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Ufka Yolculuk sınavı nasıl yapılacak?

Online Sınav Saat: 10.00'da başlayacaktır. Sınava 10.00 - 22.00 saatleri arasında herhangi bir zamanda interneti olan bir bilgisayar, tablet PC veya akıllı telefondan katılabilirsiniz. Pazar ve pazartesi günleri, saat 10.00-22.00 arasında www.ufkayolculuk.com adresinden online sınava katılabilirsiniz.

Ufka Yolculuk deneme sınavı ne zaman?

Bilgi Ve Kültür Yarışması Sağlıklı Yaşam Konulu Bilgi Yarışması olan Ufka Yolculuk yarışmasının deneme sınavı bu yıl tarihinde yapılacaktır.

Ufka Yolculuk deneme sınavının sonuçları ne zaman açıklanacak?

UFKA YOLCULUK DENEME SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? 25- tarihinde gerçekleştirilen online deneme sınavının sıralama sonuçları tarihinde açıklanacak.

2021 ufka yolculuk Sınavına kaç kişi katıldı?

İlkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki 400.000 öğrencinin başvuruda bulunduğu Ufka Yolculuk 1. aşama tamamlandı.

Ufka Yolculuk 2021 kaç kişi katıldı?

İlkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki 400.000 öğrencinin başvuruda bulunduğu Ufka Yolculuk 1. aşama tamamlandı.

Ufka Yolculuk deneme sınavına nasıl gireceğiz?

Sınava 10.00 - 22.00 saatleri arasında herhangi bir zamanda interneti olan bir bilgisayar, tablet PC veya akıllı telefondan katılabilirsiniz. Pazar ve pazartesi günleri, saat 10.00-22.00 arasında www.ufkayolculuk.com adresinden online sınava katılabilirsiniz.

Ufka Yolculuk 2 deneme sınavı ne zaman?

UFKA YOLCULUK 2. AŞAMA SINAVI NE ZAMAN? Ufa Yolculuk 2. aşama online sınav tarihinde 10.00-12.00 saatleri arasında yapılacak. 2. aşama sınav soru ve cevapları 24 Mayıs'ta erişime açılacak. Sınavın sonuçları ise 01 Haziran 2021 tarihinde saat 20.00'de açıklanacak.

Ufka Yolculuk cemaatin mi?

Nakşıbendi Tarikatı'na yakınlığıyla bilinen Server Yaşam Vakfı, okullarda bilgi yarışması düzenlemek için MEB'den izin aldı. Vakfın, “Ufka Yolculuk” ismiyle düzenleyeceği yarışmanın amacı, “Gençlere güzel ahlakı sevdirmek” olarak açıklandı

Ufka Yolculuk 2021 sınav sonuçlarına nasıl bakılır?

Adaylar sınav sonuçlarına ve katılım belgelerine www.ufkayolculuk.com adresinden yarışmacı sayfasından ulaşabilirler.