Haliç metrodan Eyüp Sultan'a nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Haliç metrodan Eyüp Sultan'a nasıl gidilir?
  2. Marmarayla Eyüp Sultan'a nasıl gidilir?
  3. Eyüp Sultan'a tramvay var mı?
  4. Haliç ten Pierre Loti'ye nasıl gidilir?
  5. Sultanahmete metro ile nasıl gidilir?
  6. Eyüp sultana avcılardan nasıl gidilir?
  7. 500T ile Eyüp sultana nasıl gidilir?
  8. Eminönü-Alibeyköy Tramvay hattı kimin projesi?
  9. Eyüp Sultana hangi Otobüs gider?
  10. Tramvay sultanahmete nasıl gidilir?
  11. Eyüp Sultan Camii metrobüsle nasıl gidilir?
  12. Eyüp meydanına nasıl gidilir?
  13. Eyüp Sultan Camii hangi yakada?

Haliç metrodan Eyüp Sultan'a nasıl gidilir?

M2 Yenikapı- Hacıosman Metro hattını kullanacaksanız; Haliç metro durağında indikten sonra 36CE no'lu Cebeci- Eminönü İETT hattına aktarma yaparak Eyüp'e ulaşım sağlayabilirsiniz. İstanbul'da metro ile ulaşım ücreti ortalama 2.5 TL'dir ve ulaşım için İstanbul Kart'ınızın olması gerekmektedir.

Marmarayla Eyüp Sultan'a nasıl gidilir?

Marmaray ile Yenikapı durağında inerek otobüs duraklarının olduğu çıkıştan çıkınız. Buradan 39, 39D, 39K numaralı hatlardan herhangi birine binerek Eyüp Sultan durağında indiğinizde Eyüp Sultan Camii'sine ulaşabilirsiniz.

Eyüp Sultan'a tramvay var mı?

T5, Eyüp içindeki Eyüp Sultan Camii adresine giden ilk Tramvay.

Haliç ten Pierre Loti'ye nasıl gidilir?

Metrobüs ile Ayvansaray-Eyüp durağında indikten sonra üst geçitten sol taraftan çıkarak Haliç'e inen yoldan aşağıya kadar yürüyüp karşınızdaki otobüs durağından 36CE, 48E, 99, 99Y numaralı otobüslerden birine binerek Teleferik Pierre Loti durağında indiğinizde Pierre Loti Tepesine çıkan teleferiğe ulaşabilirsiniz.

Sultanahmete metro ile nasıl gidilir?

- M1A metrosuna Yenikapı yönünde binilir. 17 durak sonra Ayrılık Çeşmesi durağında inilir ve Marmaray'a binilir. Marmaray ile yaklaşık 15 dakika içinde Sirkeci İstasyonu'na gidilir. Sirkeci'den yürüyerek ya da tramvayla Sultanahmet'e gidilebilir. Bu güzergahı kullanarak Sultanahmet'e gitmek yaklaşık 1 saat sürer.

Eyüp sultana avcılardan nasıl gidilir?

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler taraflarından geliyorsanız herhangi bir Metrobüs istasyonundan metrobüse binip Ayvansaray-Eyüp durağında indikten sonra üst geçitten sol taraftan çıkarak Haliç'e inen yoldan aşağıya kadar yürüyüp sol taraftan devam ettiğinizde Eyüp Sultan Camii'sine ...

500T ile Eyüp sultana nasıl gidilir?

Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla taraflarından geliyorsanız 500T ile Ayvansaray durağında indikten sonra Haliç'e inen yoldan aşağıya kadar yürüyüp sol taraftan devam ettiğinizde Eyüp Sultan Camii'sine ulaşabilirsiniz.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay hattı kimin projesi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile Fransız Kalkınma Bankası arasında, Eminönü- Alibeyköy Tramvay Hattı projesinde kullanılmak üzere, 93 milyon Euro'luk ön protokol imzalandı.

Eyüp Sultana hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Eyüp Sultan Meydanı yakınından geçiyor: 33ES, 39D, 39O, 48A, 55, 94Y, 99A.

Tramvay sultanahmete nasıl gidilir?

Vezneciler'de inilir, oradan Laleli durağından T1 tramvayına binilir ve Sultanahmet durağında inilir. - Yer altı tüneli F1 ile Kabataş'a inilir. Kabataş'tan T1 tramvayına Bağcılar yönünde binilir ve Sultanahmet durağında inilir. - Tramvay ya da metro yerine otobüs ile de Sultanahmet'e gidilebilir.

Eyüp Sultan Camii metrobüsle nasıl gidilir?

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler taraflarından geliyorsanız herhangi bir Metrobüs istasyonundan metrobüse binip Ayvansaray-Eyüp durağında indikten sonra üst geçitten sol taraftan çıkarak Haliç'e inen yoldan aşağıya kadar yürüyüp sol taraftan devam ettiğinizde Eyüp Sultan Camii'sine ...

Eyüp meydanına nasıl gidilir?

Eyüp konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Eyüp Sultan Meydanı konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 33ES, 39D, 39O, 48A, 55, 94Y, 99A.
  2. Metro: M1A, M1B.
  3. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: A-11, MİNİBÜS: A-40.

Eyüp Sultan Camii hangi yakada?

Eyüp Sultan Türbesi, İstanbul ilinin Avrupa Yakası'nda bulunmakla birlikte yer aldığı ilçe Eyüp'tür. İlk Müslümanlardan biri olan Hazreti Eyüp'e ait olan Eyüp Sultan Türbesi, Eyüp Sultan Cami'nin hemen yanı başındadır.