Outlook hangi şirkete ait bir yazılımdır?

İçindekiler:

  1. Outlook hangi şirkete ait bir yazılımdır?
  2. Outlook mail kimden?
  3. Outlook nasıl açilir?
  4. Microsoft uygulaması ne işe yarar?
  5. Microsoft oturum açma ne işe yarar?

Outlook hangi şirkete ait bir yazılımdır?

Mevcut son sürümü Windows için Microsoft Outlook 2013, Mac için ise 2011'dir. Ocak 2015'te Microsoft, Office 365 ile Telefon ve Tabletler (v1.3 kurulumu) için Outlook'u Outlook Mobile'ni yayınladı. Bu, e-posta, takvim ve kişilerle bu platformların ilk Outlook'u oldu.

Outlook mail kimden?

Microsoft Outlook.com/Sahipler Outlook.com, (daha önce bilinen adlarıyla Windows Live Hotmail, MSN Hotmail ve Hotmail) Microsoft tarafından 31 Temmuz 2012 tarihinde yeniden açılan bir e-posta servisi, web tabanlı bir web postası, kişiler, görevler ve takvimleme servisleridir.

Outlook nasıl açilir?

Outlook.com'da oturum açma veya oturumu kapatma
  1. Outlook.com oturum açma sayfasına gidin ve Oturum aç'ı seçin.
  2. E-posta adresinizi veya telefon numaranızı girin ve İleri'yi seçin.
  3. Sonraki sayfada parolanızı girin ve Oturum aç'ı seçin. Notlar:

Microsoft uygulaması ne işe yarar?

Microsoft uygulamaları ve hizmetleri, Microsoft genelindeki birden çok uygulama ve hizmeti e-posta sağlayıcılarınıza bağlayan yaygın bir kimlik doğrulama uygulamasıdır.

Microsoft oturum açma ne işe yarar?

Microsoft hesabınızla oturum aken Microsoft'unPremier hizmetleri için tüm erişim izinlerine sahip oluruz. Bu hizmetlerden herhangi birini kullanıyorsanız, bir Microsoft hesabınız varsa zaten bir Microsoft hesabınız vardır: Outlook.com, Office, Skype, OneDrive, Xbox Live, Bing, Microsoft Store, Windows veya MSN.