Akbank ön ödemeli kart işlemleri nedir?

İçindekiler:

  1. Akbank ön ödemeli kart işlemleri nedir?
  2. Akbank kartı nedir?
  3. Prepaid kart nasıl alınır?
  4. Axess öğrenci kredi kartı nedir?
  5. Prepaid kart ne demek?
  6. Pokus kart nereden alınır?
  7. Dijital kart nerede kullanılır?

Akbank ön ödemeli kart işlemleri nedir?

Cep-T Neo, Akbank tarafından çıkartılan, kart üzerinde kart hamilinin ismi bulunmayan, yüklenen para tutarında alışveriş yapılmasına imkan sağlayan ön ödemeli bir karttır. ... Karttaki tutar Akbank ATM'lerinden nakit olarak çekilebilir.

Akbank kartı nedir?

Siz hesabınızı bilerek harcarken, Akbank Kart da indirimlerle bütçenize katkı sağlar. 350 TL'nin altındaki alışverişlerinizi şifre girmeden, tek bir dokunuşla, hızlıca yapmanız için Temassız özellikli Akbank Kart yanınızda! Küçük alışverişlerinizi Akbank Kart Temassız kartınızla ödeyin, beklemeden geçin.

Prepaid kart nasıl alınır?

Müşteri olmasanız da Maximum Mobil'den anında ön ödemeli kart başvurunuzu yapabilirsiniz. Mobil Şube'den başvurulan kartlar kişinin istediğine göre fiziki kart olarak basılabilir veya fiziki kart teslim almaksızın yalnızda dijital kart olarak kullanılabilir.

Axess öğrenci kredi kartı nedir?

18 - 30 yaş arasındaysan ve üniversite öğrencisiysen birçok ayrıcalık Kampüs Modu'nda seni bekliyor! Axess'inle yaptığın alışverişlerden chip-para kazanabilir, kazandığın chip-para'ları üye işyerlerinde kullanarak bedava alışveriş yapabilirsin. Üstelik sana özel ilk yıl kart ücreti yok!

Prepaid kart ne demek?

Ön ödemeli kart, sizin veya başkasının para yükleyebildiği bir ödeme kartıdır. Bu kartı fatura ödemek, mağazalarda, telefondan veya internet üzerinden alışveriş yapmak için kullanabilirsiniz. Çok kolay, paradan daha kullanışlı ve güvenlidir.

Pokus kart nereden alınır?

İsimsiz kart için ise www.pokus.com.tr web sitesi üzerinden, anlaşmalı perakende kanallarından, anlaşmalı e-ticaret sitelerinden ve Türk Telekom Mağazalarından Pokus Kart'ını kolayca alabilirsin.

Dijital kart nerede kullanılır?

Dijital kartınızı internet alışverişlerinizde kullanmaya devam edebilir, aynı zamanda POS'ta QR ile ödemelerinizde de hemen kullanabilirsiniz.