Sahibinden de GeT açmak nedir?

İçindekiler:

  1. Sahibinden de GeT açmak nedir?
  2. GeT hesabı nedir?
  3. Get ile ürün nasıl satılır?
  4. Sahibinden Get satışı nasıl yapılır?
  5. Get yöntemi nedir?
  6. Sahibinden param güvende ile nasıl alınır?
  7. Sahibinden güvenli satış nasıl yapılır?
  8. GET ve POST metodu nedir?
  9. Param güvende ne zaman yatar?

Sahibinden de GeT açmak nedir?

sahibinden.com Güvenli e-Ticaret (GeT) sistemi ile yaptığınız alışverişlerde paranız güvence altındadır, risk almazsınız. ... Ürün elinize ulaştıktan sonra, ürünü inceleyip onay verirseniz, yapmış olduğunuz ödeme Güvenli e-Ticaret (GeT) havuz hesabından satıcının hesabına aktarılır.

GeT hesabı nedir?

sahibinden.com Güvenli e-Ticaret (GeT) sistemi ile yaptığınız alışverişlerde paranız güvence altındadır. ... Güvenli e-Ticaret sistemi ile yaptığınız satışlarda ürünü kargoya verdikten sonra iade olmaması halinde, kargo alıcıya ulaştıktan sonra paranız hesabınıza yatırılır, risk almazsınız.

Get ile ürün nasıl satılır?

Alıcı'nın yapması gerekenler ; Ürünü Satın Al'a tıkladıktan sonra Kredi Kartı bilgilerinizi giriniz ve satın alınız. Satın aldığınız anda Satıcıya mesaj gidecektir. Aynı gün kargo seçeneği seçili ise aynı gün kargoya vermek zorundadır Satıcı. Kargoya verirken kaç TL tuttuduğunu mutlaka konuşun, sorun, öğrenin.

Sahibinden Get satışı nasıl yapılır?

Satmak istediğiniz ürün için uygun kategoriyi seçip “GeT ile Ürün Sat” butonuna tıklayarak ürününüzü sahibinden.com güvencesi ile satışa sunabilirsiniz.

Get yöntemi nedir?

Get metodu sayfalar arasında değişken / değer aktarmak için genelde form elemanları ile birlikte kullanılır. GET metodu süper global bir değişken olup gönderildiği sayfanın tüm alanlarından erişilebilir. GET Metodu ile bir değer, bir sayfadan başka bir sayfaya adres çubuğu ile taşınır.

Sahibinden param güvende ile nasıl alınır?

Satın Alma sahibinden.com üyeliğiniz ile giriş yapın. Satın almak istediğiniz ürün için “Param Güvende ile Satın Al” butonuna tıklayın. Satın almak istediğiniz ürüne ait bilgiler ödeme sayfasının sağında görüntülenmektedir. Bu alandan alınacak ürün kontrol edilebilir.

Sahibinden güvenli satış nasıl yapılır?

Güvenli e-Ticaret yöntemi ile satılan her ürün için alıcı konumundaki üye ile satıcı konumundaki üye arasında Mesafeli Sözleşme oluşturulur. Bu sözleşmeye elektronik ortamdan (Bana Özel -> Güvenli e-Ticaret -> Satış İşlemlerim -> Mesafeli Sözleşmelerim altından) 3 yıl süre ile ulaşılabilir.

GET ve POST metodu nedir?

GET ile veri göndermede karakter limiti varken POST'ta böyle bir limit yoktur. ... Yani GET ile bir sayfa içeriğini sunucudan almak için tekrar tekrar forma veri girmeye ya da sayfa içi tıklamalar yapılmasına gerek yoktur. Dolayısıyla hazır URL'yi yer imlerine atarak kullanıcı zahmetten kurtarılmış olur.

Param güvende ne zaman yatar?

Alıcı ürünü teslim alıp onaylayınca ürün tutarı satıcıya aktarılıyor. Gönderilen ürünün ilanda belirtilen üründen farklı çıkması durumunda, alıcı ürünü anlaşmalı kargo ile ücretsiz olarak satıcıya geri gönderdikten sonra, 2 gün içerisinde ürün tutarı kendisine iade ediliyor.