Myefatura nedir?

İçindekiler:

  1. Myefatura nedir?
  2. Portal Emikro nedir?
  3. Temel fatura nasıl iptal edilir?
  4. Mikro ne demek?
  5. Mikro insan ne demek?
  6. E mikro nedir?
  7. Temel Fatura iade edilir mi?
  8. Temel Fatura iptal süresi kaç gündür?

Myefatura nedir?

My E-Fatura, uçtan uca sunduğu E-Fatura çözümüyle, firmanızın Maliye Bakanlığı standartlarına uygun E-Fatura sistemine kısa sürede kavuşmasını sağlar. ... My E-Fatura ile firmanızın e-fatura saklama hizmetinden ücretsiz faydalanabilirsiniz.

Portal Emikro nedir?

Mikro Yazılım'ın e-Fatura Portalı ile elektronik ortamdan yatırım maliyeti ödemeksizin fatura gönderebilir, alabilir, saklayabilir ve görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca Maliye Bakanlığı standartlarıyla tam uyumlu bir e-Fatura sistemine sahip olursunuz.

Temel fatura nasıl iptal edilir?

Temel e-Faturaların sistem üzerinden iptal edilebilmesi için e-Fatura İptal Portalı üzerinden faturayı düzenleyen tarafın fatura numarası ve fatura tutar bilgilerini imzalayıp fatura iptal talebini alıcıya göndermesi, ardından alıcının bu iptal talebini onaylaması gerekir.

Mikro ne demek?

Küçük, çapsız, dar, anlamlarına gelmektedir makro kelimesinin karşıtıdır.

Mikro insan ne demek?

Mikro insan dünyaya daha dar pencereden, daha nefsani, daha bencil, daha hayvani güdüleriyle bakarken; Makro insan daha bütünü, kollektifi, biz bilincini ve yüksek idealleri gözetir.

E mikro nedir?

E-Mutabakat, beyanname alış (BA), beyanname satış (BS), cari hesap mutabakatları ve ekstre karşılaştırma işlemlerini faks ve telefon kullanmadan tüm cari hesaplarınız için toplu olarak kolay ve hızlıca yapabileceğiniz bir elektronik sistemdir.

Temel Fatura iade edilir mi?

temel e-Fatura'da alıcı iptal yetkisine sahip değildir. Fatura sadece gönderici tarafından GİB İptal Portalı üzerinden iptal edilebilir. Alıcının başvuracağı yollar ise iade faturası keserek faturayı muhasebe kayıtlarından çıkarmak, noter ya da KEP sistemi ile itirazda bulunmaktır.

Temel Fatura iptal süresi kaç gündür?

e-Fatura iptal işlemlerinde 8 günlük sürenin tespiti e-faturanın alıcıya iletilme tarihinden itibaren başlar. İptal işlemi her durumda 8 günlük süre içinde yapılmalıdır.