QNB Finansbank kart puanları nerede kullanılır?

İçindekiler:

  1. QNB Finansbank kart puanları nerede kullanılır?
  2. 50 parapuan kaç TL?
  3. Ziraat Bankası Para puanları nerede kullanılır?
  4. Ziraat Bankası Bankkart lira nasıl kullanılır?
  5. Banka kartında puan birikir mi?
  6. Karttaki puanları nasıl öğrenilir?

QNB Finansbank kart puanları nerede kullanılır?

ParaPuan
  • QNB Finansbank POS'larında yapılan harcamalarınızdan ve özel kampanyalardan ParaPuan kazanabilirsiniz.
  • ParaPuan'larınız alışverişlerde kullanılırken 0,1 Kr ile çarpılır.
  • ParaPuan'larınızı QNB Finansbank POS'u olan mağazalarda ve ParaPuan kullanımı yapılabilen e-ticaret sitelerinde kullanabilirsiniz.

50 parapuan kaç TL?

3- 1 TL = 10 Para Puan değerindedir. En düşük hediye çeki oluşturma sınırı 10 TL = 100 Para Puandır. Sipariş tutarınız KDV hariç en az 45 TL olmalıdır. Örneğin siparişiniz KDV dahil 100 TL olduğunda 5 TL = 50 Para Puan kazanacaksınız !

Ziraat Bankası Para puanları nerede kullanılır?

Ziraat Bankası BankKart Puanları harcamak düşündüğünüzden daha kolay. Kartınızda biriktirdiğiniz puanlarınızı Ziraat Bankası altyapısına sahip pos cihazı bulunan işyerlerinde dilediğiniz tutarda kullanabilirsiniz.

Ziraat Bankası Bankkart lira nasıl kullanılır?

Ziraat Bankası kartlarınızı kullanarak Bankkart Lira kazanabilir, biriken Bankkart Lira'larınızı hem banka kartı hem kredi kartınızla anlaşmalı üye işyerlerinde harcayabilirsiniz. Bankkart ile Bankkart üye işyerlerinde yaptığınız peşin alışverişlerden bankanın belirlediği oranda standart Bankkart Lira kazanabilirsiniz.

Banka kartında puan birikir mi?

2020 yılında biriken kredi ve banka kartı puanları yeni yıla devredecek. Kamu ya da özel banka ayrımı olmaksızın tüm banka müşterileri kartlarında biriken puanlarını 2021 yılında da kullanabilecek. Bir kampanyaya bağlı olmaksızın kazanılan puanlar silinmiyor. ... Puanlar sadece kredi kartlarında birikmiyor.

Karttaki puanları nasıl öğrenilir?

Kredi kartı puanlarınızı ya da millerinizi online bankacılık üzerinden kolayca öğrenebilirsiniz. İlgili kartın hesabına internet bankacılığı aracılığıyla girerek kart bilgileri sekmesini tıkladığınızda sayfada kartınızın puan türüne göre toplam puan/mil bakiyesini görüntüleyebilirsiniz.