Google hesabı nasıl kurtarma?

İçindekiler:

  1. Google hesabı nasıl kurtarma?
  2. Bilgisayar Google Hesabı Nasıl Açılır?
  3. Google ebeveyn Hesabı Nasıl Açılır?
  4. Family link silinirse ne olur?

Google hesabı nasıl kurtarma?

  1. Google Hesabınızı veya Gmail'inizi kurtarma adımlarını uygulayın. Hesabın size ait olduğunu doğrulamak için bazı sorular sorulacaktır. En iyi şekilde yanıtlamaya çalışın. ...
  2. İstendiğinde şifrenizi sıfırlayın. Bu hesapta daha önce kullanmadığınız güçlü bir şifre seçin. Güçlü bir şifrenin nasıl oluşturulacağını öğrenin.

Bilgisayar Google Hesabı Nasıl Açılır?

Oturum aç
  1. Bilgisayarınızda gmail.com sayfasına gidin.
  2. Google Hesabı e-postanızı veya telefon numaranızı ve şifrenizi girin. Bilgiler önceden doldurulmuşsa ve farklı bir hesapta oturum açmanız gerekiyorsa Başka bir hesap kullan'ı tıklayın.

Google ebeveyn Hesabı Nasıl Açılır?

Google Hesabınızı oluşturma sayfasına gidin. Çocuğunuzun hesabını oluşturmak için ekrandaki talimatları uygulayın. Çocuğunuzun adı, istediği e-posta adresi ve doğum günü gibi bilgileri girmeniz gerekir. Kendi Google Hesabınızla oturum açın ve çocuğunuzun hesabı için ebeveyn izni verme yöntemini seçin.

Family link silinirse ne olur?

Çocuğunuzun hesabını cihazından kaldırdığınızda ne olur? Söz konusu cihazda değil ancak hesap yine ebeveyn gözetimindedir. Kaldırılan hesabı yeni bir cihaza ekleyebilirsiniz. Çocuğunuz, başka cihazlarda hesaplarıyla ilişkili e-postalara, kişilere ve fotoğraflara yine erişebilir.