Vodafone tarife nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Vodafone tarife nasıl yapılır?
  2. Vodafone hangi paket var?
  3. Vodafone tarife değişikliği nasil yapilir?
  4. Tarife değişikliği ne zaman aktif olur?
  5. Vodafone Kolay Paket 6 nasıl yapılır?
  6. Süper Kolay Paket 7 nasıl alınır?
  7. Destek kolay paket nedir?

Vodafone tarife nasıl yapılır?

Ayrıca, 7000 Sesli Yanıt Self Servis'i arayarak ya da telefonunuzun mesaj bölümüne geçmek istediğiniz tarifenin kodunu yazarak 7000'e SMS gönderebilir, Vodafone Cep Merkezleri'ne başvurabilir ya da Vodafone Müşteri Hizmetleri'ni (Vodafone hattınızdan 542 ya da diğer operatör ve sabit hatlardan 00 00) ...

Vodafone hangi paket var?

Vodafone Yanımda” uygulamasına giriş yaptıktan sonra, “Tarife ve Kullanımlarım” sekmesi altında bulunan “Tarife ve Paketlerim”e tıklayarak kullanmakta olduğunuz güncel tarifeyi görüntüleyebilirsiniz.

Vodafone tarife değişikliği nasil yapilir?

Yapılması gereken yine;
  1. Vodafone yanımda uygulaması
  2. Online self servis.
  3. 7000 sesli yanıt servisinden.
  4. *7000# tuşlayıp arayarak.

Tarife değişikliği ne zaman aktif olur?

Ay içerisinde yapılan tarife değişikliği işlemi gelecek ayın 1'i itibari ile geçerli olur ve yeni tarife ücretlendirmesi de o zaman başlar.

Vodafone Kolay Paket 6 nasıl yapılır?

Bu paket Vodafone bayilerinden, Yanımda'dan, vodafone.com.tr'den, anlaşmalı bankaların online kanallarından, 70 sesli yanıt sistemi üzerinden satın alınabilir.

Süper Kolay Paket 7 nasıl alınır?

Kayıt sırasında paket ücretinin ödemesikredi kartı veya banka kartı ile, Vodafone'un dijital kanallarından, (vodafone.com.tr, Vodafone Yanımda) anlaşmalı bankaların online kanallarından ya da bayii kanalından yapılır. Paket aboneliği süresince 10 kere alınabilecektir.

Destek kolay paket nedir?

Destek Kolay Paket 4 paketinde toplamda 4GB internet bulunmaktadır. 1000 dakika ve 500 sms 28 gün geçerli olmak üzere kullanımınıza sunulur. Paketin ücreti ise 25 TL'dir.