Turkcell Fatura dökümü nereden alınır?

İçindekiler:

  1. Turkcell Fatura dökümü nereden alınır?
  2. Turkcell Online Fatura Ödeme Nasıl Yapılır?
  3. Turkcell Borcum Var mı?
  4. İnternet faturası kaç ay ödenmezse icralık olur?
  5. Turkcell icra borcu nereye ödenir?

Turkcell Fatura dökümü nereden alınır?

Turkcell.com.tr anasayfasında hesabınıza giriş yapın. Ana menüden en altta bulunan "İşlem Merkezi" seçeneği üzerine gelin. Açılan ekranda "Faturalarım" altında yer alan "Fatura Analizi" seçeneğine tıklayın.

Turkcell Online Fatura Ödeme Nasıl Yapılır?

Turkcell.com.tr anasayfasından hesabınıza giriş yapın. Ana menüde en altta bulunan "İşlem Merkezi" seçeneğinin üzerine gelin. Açılan ekranda "Faturalarım" bölümünün altında yer alan "Fatura Ödeme" seçeneğine tıklayın.

Turkcell Borcum Var mı?

Son aya ait fatura tutarınızı, FATURA yazıp 2222'ye göndererek sorgulayabilirsiniz. ... Cihazınızdan wap.turkcell.com.tr adresinde yer alan WAP İşlem Merkezi'ne girdikten sonra "Fatura" menüsüne tıklayarak fatura bilgilerinize ulaşabilirsiniz.

İnternet faturası kaç ay ödenmezse icralık olur?

Halen ödeme yapmamanız halinde artık sizi arayanlar size ulaşamaz ve bu hat geçici olarak servis dışıdır uyarısı verir. Hattınız tamamen kapandıktan sonra 1 ay içerisinde hattın borcu ödemezseniz hat iptal olur ve icralık olursunuz.

Turkcell icra borcu nereye ödenir?

Uygulama kapsamında TIM'lerden, www.tukcell.com.tr'den, 0532 757 55 55 no.lu çağrı merkezimizden, anlaşmalı bankalardan ve hukuk bürolarımız ile görüşerek ödeme yapabilirsiniz. Kredi kartı bulunmayan müşterilerimiz hukuk bürolarımız ile görüşerek borçları için taksit planı oluşturabilirler.