Eğitim Danışmanlığı Bürosu nasıl acilir?

İçindekiler:

  1. Eğitim Danışmanlığı Bürosu nasıl acilir?
  2. Eğitim Danışmanlığı sertifikası nasıl alınır?
  3. Eğitim koçluğu Nasıl Alınır?
  4. Eğitim koçluğu sertifikasını kimler alabilir?

Eğitim Danışmanlığı Bürosu nasıl acilir?

Eğitim ve öğrenci koçluğu ofisi açmak için gerekli evraklar , adli sicil kaydı, kira kontratı, kimlik fotokopisi ve varsa ortaklık sözleşmesi gerekmektedir. Öğrenci koçluğu ve eğitim danışmanlığı sertifikası alındıktan sonra öğrenci koçluğu ofisi açmak için gerekli belgelerle muhasebeciye gitmeniz gerekmektedir.

Eğitim Danışmanlığı sertifikası nasıl alınır?

Eğitim koçluğu eğitimi ve sertifikası üniversiteden ya da üniversite ile çalışan kurumlardan alınmaktadır. Bu amaçla kurumumuzun – üniversiteler iş birliği ile hazırlanan eğitim koçluğu ve eğitim danışmanlığı sertifika programına katılabilirsiniz. Eğitimi ve sınavı başarı ile tamamlayarak sertifikanızı alabilirsiniz.

Eğitim koçluğu Nasıl Alınır?

Koçluk sertifikası eğitimi veren bir eğitime kurumuna kaydınızı olun. Eğitim kurumunun verdiği sertifika üniversite onaylı olmalıdır, buna dikkat edin. Eğitim Koçluğu Eğitimi için kayıt işlerini tamamlayın. Eğitim ve sınavı başarı ile tamamladıktan sonra Eğitim Koçluğu Sertifikası sahibi olabilirsiniz.

Eğitim koçluğu sertifikasını kimler alabilir?

Eğitim koçluğu sertifikası başta eğitimciler, psikolojik danışmanlar, psikologlar, sosyal çalışmacılar, sosyologlar, profesyonel koçlar, öğrenci ve aile konusunda uzmanlaşmak isteyen koçlar, eğitim koçluğu üzerine çalışmak isteyenler, eğitimden alınacak olan bilgiler ışığında kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ...