Facebook Lite ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Facebook Lite ne işe yarar?
  2. Facebook Nasıl Yapılır?
  3. Messenger Lite ne işe yarar?
  4. Android Lite nedir?
  5. Android Lite ne demek?
  6. Messenger nedir ne işe yarar?
  7. Lite Chat Nedir?

Facebook Lite ne işe yarar?

Facebook Lite, normal Facebook uygulamasında bulunan neredeyse tüm özellikleri bünyesinde barındırır. Böylece kesintisizi bir şekilde Facebook kullanımınız mümkün hale gelmektedir. Normal Facebook uygulamasını indirmeniz halinde 57 MB olmaktadır.

Facebook Nasıl Yapılır?

  1. facebook.com adresine gidin ve Yeni Hesap Oluştur'a tıklayın.
  2. Adınızı, e-posta adresinizi veya cep telefonu numaranızı, şifrenizi, doğum tarihinizi ve cinsiyetinizi girin.
  3. Kaydol'a tıklayın.
  4. Hesabınızı oluşturmayı tamamlamak için e-posta adresinizi veya cep telefonu numaranızı onaylamanız gerekmektedir.

Messenger Lite ne işe yarar?

Facebook'un yıllardır Messenger'a eklediği pek çok özellik ve entegrasyondan sıyrılan Messenger Lite, basit ve kolay bir çerçeve içinde mesajlaşma imkanı sağlıyor. Messenger Lite, temelde eski Android cihaz sahipleri ve internet bağlantısı yeterince hızlı olmayan kullanıcılar için geliştirilmişti.

Android Lite nedir?

Özelleştirilmiş Android 8.0 Oreo yapısını kullanan Android Go işletim sistemi, pahalı olmayan, yani ucuz, bütçe dostu telefonlar için uygun bir platform olmasıyla dikkat çekiyor. Android Go için bir nevi, yazılımlardan da aşina olduğumuz "Lite" takısını ekleyip Android Lite da diyebiliriz aslında.

Android Lite ne demek?

Kelime anlamını karşılayacak doğrultuda lite ürünler normal ürünlere nazaran daha hafif, sığ, gelişkinlik göstermemiş olacaktır. Bu doğrultuda bu ürünler, normal ürünlere nazaran daha düşük donanım birimleri ile tüketicilere sunulmaktadır.

Messenger nedir ne işe yarar?

Facebook'un iOS, Android ve Windows Phone platformları için geliştirdiği messenger uygulaması, Facebook kullanıcıları için tüm medya biçimlerinde sohbet ve paylaşım yapma olanağı sunmaktadır. Facebook Messenger'a sayfa sahipleri chat bot ekleyebilir. Satın alma, otomatik cevap gibi işleri yapabilmektedir.

Lite Chat Nedir?

Messenger Lite, standart Facebook Messenger uygulamasının yalnızca temel özelliklerini içeren bir uygulamadır. Messenger veya Messenger Lite üzerindeki herhangi birine kolayca metin, fotoğraf, bağlantı ve çıkartma gönderebilirsiniz. Hatta arkadaşlarınızla görüntülü sohbet bile yapabilirsiniz.