Kargo yollamak kaç TL PTT?

İçindekiler:

  1. Kargo yollamak kaç TL PTT?
  2. PTT kargo kitap gönderimi ücretsiz mi?
  3. Kargo şirketleri sıvı taşıyor mu?
  4. Haftasonu yasağında kargo gönderilir mi?
  5. Kargoyla pasta gider mi?

Kargo yollamak kaç TL PTT?

PTT'den alınan bilgilere göre genel fiyatlandırılma şöyle; PTT kargoda 1 kg olan gönderinin ücreti ( 1 kg dahil olmak üzere) 16,25 TL'dir. PTT kargoda 2 kg olan gönderinin ücreti ( 2 kg dahil olmak üzere) 18,25 TL'dir. PTT kargoda 3 kg olan gönderinin ücreti ( 3 kg dahil olmak üzere) 20 TL'dir.

PTT kargo kitap gönderimi ücretsiz mi?

PTT kitap kargo standart kargo tarifesine göre hesaplanır. Ancak %50 indirimlidir. ... Ancak kargonun tüm içeriği kitaplardan oluşuyorsa bu kargo normal kargo ücretlendirmesinin yarı fiyatına gönderilir. Kişi elindeki kitapların kilosunu bulduktan sonra kargo ücreti olarak ne kadar ödeyebileceğini hesaplayabilir.

Kargo şirketleri sıvı taşıyor mu?

BELİRLİ ŞARTLARDA TAŞINACAK KARGOLAR Yanıcı, yakıcı, patlayıcı, zehirleyici ve fena kokulu olmayan sıvı maddeler, sağlam(plastik, çelik, alüminyum) bidon veya kaplarda taşınabilir. Raf ambalajı ile taşınmayacaktır.

Haftasonu yasağında kargo gönderilir mi?

Cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında standart işleyişimiz devam etmekte olup, 13.00-17.00 saatleri arasında müşterilerimizin gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerimizde yapılmaktadır.

Kargoyla pasta gider mi?

'Pasta', 'çubuklu kurabiye' ve '3 boyutlu figür içeren cupcake'ler çok hassas oldukları için bu ürünler kargo ile gönderilememektedir. ... Paketleme, oldukça özen gösterilerek takviyeler yardımı ile yapılmasına rağmen ürünlerin hassas olması sebebiyle 1% bile olsa kurabiyelerde kırılma riski bulunmaktadır.