Amazon kitap siparişi kaç günde gelir?

İçindekiler:

  1. Amazon kitap siparişi kaç günde gelir?
  2. Amazon kitap Üyelik ücretli mi?
  3. Amazon kargosu saat kaçta gelir?
  4. Amazon hangi kargoyla calisiyor?
  5. Amazon Prime ekspres teslimat nedir?

Amazon kitap siparişi kaç günde gelir?

Amazon.com.tr kargo ücreti Büyük şehirler için 2-3 iş günü olan standart teslimat süresi diğer şehirler için 3-5 iş günü, kırsal alanlar içinse 3-7 iş günü olarak belirlendi.

Amazon kitap Üyelik ücretli mi?

Profesyonel Satış Planı aylık üyelik bedeli 99 TL+ KDV 'dir. Profesyonel Satıcı olarak, Amazon'un e-ticaret teknolojisinin avantajlarına erişirsiniz. Şimdi hesap açarsanız aylık 99 TL +KDV üyelik ücreti yerine sadece 0 TL ödersiniz.

Amazon kargosu saat kaçta gelir?

Teslimatlar aynı gün 17:00 - 22:00 saatleri arasında yapılır. *Siparişinizi vermeden önce, alışverişi tamamlama aşamasında posta kodunuzun Ekspres Teslimat için uygun olup olmadığını görebilirsiniz.

Amazon hangi kargoyla calisiyor?

Standart Teslimat kullanılan siparişler MNG Kargo, Kolay Gelsin veya Aras Kargo ile gönderilir. Not: Özel bir kampanya kapsamında 25 TL ve üzeri tüm siparişlerinizde bedava kargodan yararlanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için Amazon Bedava Kargo sayfasına bakın. Standart teslimat için kargo ücreti genelde 4.90 TL'dir.

Amazon Prime ekspres teslimat nedir?

Alışverişi tamamlama aşamasında Ekspres Teslimat'ı seçmeniz halinde siparişiniz İstanbul, Ankara, Afyon, Antalya, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Düzce, Eskişehir, Isparta, İzmir, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Sakarya ve Yalova'daki teslimat adreslerine gönderildikten sonra 1 iş günü içinde hızlı bir şekilde ...