Mail order nasıl yapılır Yapı Kredi?

İçindekiler:

  1. Mail order nasıl yapılır Yapı Kredi?
  2. Halkbank mail order nasıl yapılır?
  3. Mail order sistemi nasıl çalışır?
  4. Sanal Kart mail order olur mu?

Mail order nasıl yapılır Yapı Kredi?

Mail Order sistemi nasıl işler? Form ile Mail Order; Müşteriler satın almak istedikleri ürün/ hizmetin niteliği, fiyatı, kredi kartı numarası ve son kullanma tarihinin bulunduğu formu imzalayıp işyerine göndererek kredi kartından ödeme talimatı verebilirler.

Halkbank mail order nasıl yapılır?

Mail-Order POS
  1. Müşterilerinize sunacağınız hizmet bedellerini tahsil etmek için kartın fiziksel olarak kullanılmasına gerek kalmaz.
  2. Sipariş sırasında müşterilerinizden aldığınız kredi kartı bilgilerini (kart numarası, vade tarihi, güvenlik numarası) ve işlem tutarını POS üzerine tuşlayarak işlem yapabilirsiniz.

Mail order sistemi nasıl çalışır?

Mail order ile tahsilat kredi kartlarından ödeme alınırken, firma tarafından, kredi kartı kullanıcılarının kart bilgilerinin alınması yolu ile yapılan tahsilat yöntemidir. Bu tahsilat tekniğinde ödeme alınacak olan tarafın, kart bilgilerini, mail order formunu doldurarak firmaya iletmesi gerekir.

Sanal Kart mail order olur mu?

Maximum Sanal Kart, Maximum Kart'ınıza bağlı olarak açılan, kartın fiziki olarak bulunmadığı tüm alışverişlerde (mail order, telephone order,key-in vb.) kullanılabilen bir kredi kartı numarasıdır. Sanal Kart numarası talep anında üretilir, hemen kullanılabilir durumdadır ve tamamen ücretsizdir.