Satış sonrası hizmetler uzmanı nedir?

İçindekiler:

  1. Satış sonrası hizmetler uzmanı nedir?
  2. Satış sonrası destek uzmanı ne iş yapar?
  3. Satış Destek uzmanı Nasıl Olunur?
  4. Servis Tamir süresi ne zaman başlar?
  5. Kimler mesleki yeterlilik belgesi almak zorunda?

Satış sonrası hizmetler uzmanı nedir?

Satış Sonrası Hizmetler; müşterimize teknik, yedek parça, garanti, bakım ve onarım gibi hizmetlerin en hızlı ve doğru şekilde ulaşmasını sağlar. ... Bunları yaparken de müşteri tarafında fark yaratmak gerekiyor.

Satış sonrası destek uzmanı ne iş yapar?

Satış destek uzmanı; bir firmanın ya da bankanın satış hedeflerinin gerçekleştirilmesi amacıyla şube performanslarını takip eden, tedarik zinciri kapsamındaki müşterilere ürün ve hizmet tanıtımı yapan, firmaların dönemsel stratejilerini belirleyen kişiye verilen mesleki unvandır.

Satış Destek uzmanı Nasıl Olunur?

Satış destek uzmanı olmak için üniversitelerin iki yıllık ön lisans eğitim ya da dört yıllık lisans eğitim veren İşletme, Pazarlama, Uluslararası İlişkiler, İktisat ve Çalışma Ekonomisi gibi bölümlerinden mezun olmak gerekir.

Servis Tamir süresi ne zaman başlar?

Bu süre, garanti süresi içerisinde mala ilişkin arızanın yetkili servis istasyonuna veya satıcıya bildirimi tarihinde, garanti süresi dışında ise malın yetkili servis istasyonuna teslim tarihinden itibaren başlar.

Kimler mesleki yeterlilik belgesi almak zorunda?

Bu belgeyle kişiler icra ettikleri meslekteki bilgi, beceri ve yetkinliklerini ispatlamaktadır. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından tehlikeli ve az tehlikeli meslek grupları dışında emlak ve otomotiv gibi sektörlerde çalışan meslek elemanları içinde belge zorunluluğu getirilmiştir.