Natro maile nasıl girilir?

İçindekiler:

  1. Natro maile nasıl girilir?
  2. Natro com nedir?
  3. Mail hosting nedir?
  4. Natro ne iş yapar?
  5. Natro müşteri onayı nasıl yapılır?
  6. Kurumsal Mail Hosting nedir?
  7. E host ne demek?

Natro maile nasıl girilir?

Mail adresinizin 'Seçenekler' kısmı- na tıklayarak 'Otomatik Giriş' seçeneğini tıklayarak e-maillerinize ulaşabilirsiniz. Ayrıca https://mail.alanadiniz.com adresi üzerinden de WebMail giriş ekranına ulaşabilirsiniz.

Natro com nedir?

natro.com® Hakkında Türkiye - İstanbul Merkezli natro.com; 1999 yılından bu yana Alan adı servisleri, web Hosting, sunucu kiralama ve barındırma, Güvenlik çözümleri gibi ürünlerle uluslararası web hosting sektöründe hizmet vermektedir.

Mail hosting nedir?

Hosting web sitenizin verilerinin depolandığı barındırma hizmetidir. Mail hosting ise kurumsal firmaların kendi siteleri üzerinden şirket içi yazışmalar yada kurumsal yazışmalar için kullandıkları e-posta hesaplarının depolanması için sunulan barındırma hizmetidir. ...

Natro ne iş yapar?

Türkiye - İstanbul Merkezli natro.com; 1999 yılından bu yana Alan adı servisleri, web Hosting, sunucu kiralama ve barındırma, Güvenlik çözümleri gibi ürünlerle uluslararası web hosting sektöründe hizmet vermektedir.

Natro müşteri onayı nasıl yapılır?

Bu süre zarfında beklemek istemiyorsanız 02 destek hattımızı arayabilir ve ya panelde kayıtlı mail adresinizden destek@natro.com adresimize mail göndererek müşteri onayı için aciliyet belirtebilirsiniz. Müşteri onayı bir defaya mahsus bir işlem olup, sonraki alımlarınızda aktivasyon hemen sağlanacaktır.

Kurumsal Mail Hosting nedir?

Kurumsallaşan tüm firmalar, web sitelerini barındırmak için hosting hizmeti almak durumundadır. Kurumsal mail hosting, şirketin iç ve dış iletişiminde yoğun olarak kullandığı e-posta servisi için özel olarak sunulan barındırma hizmetidir.

E host ne demek?

E-mail hosting, sadece e-mail yazışmaları için kullanılan hosting paketi çeşididir. Web sitenizin mail adreslerinin profesyonel bir şekilde çalışmasını sağlarlar. Toplu mail hizmeti olarak kullanılamaz. Sadece normal olarak e-mail yazışmaları için kullanılabilir.