Sim kartı takılan telefon iade edilir mi?

İçindekiler:

  1. Sim kartı takılan telefon iade edilir mi?
  2. Turkcell telefon iadesi nasıl yapılır?
  3. Kutusu açılan telefon iade edilir mi?
  4. Internetten alinan telefon iade edilir mi?

Sim kartı takılan telefon iade edilir mi?

İlgili mevzuat gereği cayma hakkı kapsamında “ürünün satılabilir özelliğinin kaybolmaması” gerekmektedir. Bu nedenle de SİM kart takılan veya WiFi ile bağlantı kurulan ürünler, cayma hakkı kapsamında iade alınamamaktadır.

Turkcell telefon iadesi nasıl yapılır?

Siparişinizi iade etmek istediğinizde www.turkcell.com.tr veya Dijital Operatör uygulaması üzerinden "Siparişlerim" adımından “İade Et” butonu aktif durumda ise bu butonu kullanarak iade talebinizi başlatabilirsiniz. Ürün tarafımıza ulaştığında ve iadeniz onaylandığında ücret iadeniz yapılacaktır.

Kutusu açılan telefon iade edilir mi?

Paketi ya da ambalajı açılmış ürün internetten alınmış olabileceği gibi doğrudan mağazadan da alınmış olabilir. Kural olarak nereden alınmış olursa olsun cayma hakkı ileri sürülerek ürünün iadesi sağlanabilir. Fakat bazı istisnai durumlarda cayma hakkının kullanılması mümkün değildir.

Internetten alinan telefon iade edilir mi?

Tüketici, yalnızca mesafeli satışlarda (Telefon ve internet üzerinden yapılan satışlar) 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği gereği, hiçbir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin satın almış olduğu ürünü, teslim aldığı tarihten itibaren 14 gün içerisinde, ön ...