Basic tarz ne demek?

İçindekiler:

  1. Basic tarz ne demek?
  2. Beyzik kelime anlamı nedir?
  3. Unisex ürün ne demek?
  4. Klasik kalıp ne demek?
  5. Oversize tişört ne demek?
  6. Crop nasıl bir giysi?
  7. Oversize tişört neye göre alınır?

Basic tarz ne demek?

Basic parçaların mevsimi yoktur. Her kıyafetle, yaz-kış, evde, sokakta her daim rahatlıkla giyebileceğiniz tarzda olan parçalardır. En önemli özellikleri çok kaliteli kumaş yapısına sahip olmalarıdır. Bu parçalar, düz, desensiz bir modelden oluşmaktadır.

Beyzik kelime anlamı nedir?

Beyzi kelimesi Türkçe'de "yumurta" anlamına gelir. Arapça byḍ kökünden gelen bayḍ veya bayḍat بيض/بيضة z "yumurta" sözcüğünden türetilmiştir.

Unisex ürün ne demek?

Hem erkek hem de kadınlara hizmet veren kuaför ve güzellik salonlarına çoğu zaman unisex denir. ... Bu aynı zamanda geleneksel olarak giyim mağazaları veya güzellik ürünleri gibi cinsiyetlere göre ayrılmış diğer hizmet ve ürünlerin tipik bir örneğidir.

Klasik kalıp ne demek?

Regular Fit ne demek diye sorulduğunda en özet anlamıyla standart kalıp denilebilir. Tam ortada yer alan bu kalıp türünde; gömlek, pantolon, sweat T-shirt gibi ürünler aşağıdan yukarı aynı kesimdedir. ... Regular Fit pantolon, gömlek ya da T-shirt gibi her ürün ile uyum sağlamaya müsattir.

Oversize tişört ne demek?

''Oversize'' terimi, kelimi olarak ''büyük beden'' anlamına gelir. Model olarak salaş, rahat ve normal bedenlerden büyük olan parçalardır. Bol, rahat ve özenmeden ''çabasız şıklık'' anlamında da kullanılabiliyor.

Crop nasıl bir giysi?

Crop Nedir? Bir tür üst kıyafet çeşitidir aslında uzun tüs kıyafetlerin aksine göbeğin açıkta kaldığı tişörtlerdir. Hepsi komple göbek üstü olmasa da bel ve orta kısımlar açıkta kalır. Yüksek bel kıyafetlerle giyilen son zamanların en trend tişörtlerindendir.

Oversize tişört neye göre alınır?

Oversize ürünleri seçerken kendi ölçülerinizi veya en yakın bedeni tercih etmelisiniz. Oversize kesimden oluşan 360kstore tişörtlerini ''kendi bedeninizden iki beden büyüklükte'' olarak düşünebilirsiniz. ... Genellikle zayıf vücutlara ''Oversize Tişörtler'' her kombinle oluyor .