Tr uzantılı alan adı nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Tr uzantılı alan adı nasıl alınır?
  2. Tr uzantılı domain nedir?
  3. Tr alan adı ne demek?
  4. Şahıs şirketi com tr alabilir mi?
  5. Store uzantılı domain nedir?
  6. Kim uzantılı domain nedir?
  7. Com tr alan adı ne kadar?
  8. Com Tr kimler alabilir?
  9. Art uzantılı domain nedir?
  10. Net uzantısı nasıl alınır?
  11. .com Uzantısı Niçin Kullanılır?

Tr uzantılı alan adı nasıl alınır?

Com.tr Alan Adı Nasıl Alınır?
  1. Com.tr uzantılı alan adı için alan adı tahsis formu yani dilekçenin iletilmesi gerekmektedir. ...
  2. Güncel faaliyet belgesi,
  3. Ticari sicil belgesi.
  4. Sicil gazetesinde yayınlanmış olan ticari unvana yönelik belgeler,
  5. Oda sicil kayıt belgesi,
  6. Marka başvuru belgesi.
  7. Marka tescil belgesi.
Daha fazla öğe...

Tr uzantılı domain nedir?

Türkiye'nin Internet üzerindeki alan adı kodu .tr 'dir. Özellikle birçok firma hem .com hem de .com.tr uzantılı alan adlarını tescil etmektedirler. .com uzantılı domain adresinde herhangi bir belge gerekmemektedir.

Tr alan adı ne demek?

Alan adı, bir Web sitesinin İnternet'teki adı ve adresidir. ... Türkiye'nin ülke alan adı olan .tr uzantılı alan adları (.com.tr, . net.tr ve daha fazlası) BTK tarafından yönetilmekte ve tahsis edilmektedir, en fazla beş yıl olarak tahsis edilebilir.

Şahıs şirketi com tr alabilir mi?

Diğer Notlar : Şahıs şirketleri, ticaret sicilden ticari ünvan tescili yaptırmışlarsa, com.tr alan adı alabilirler.Aksi taktirde, sadece adsoyad.com.tr şeklinde alan adı alımı yapılabilir.

Store uzantılı domain nedir?

STORE alan adı uzantısı, kullanıcıya satış işinde olduğunuzu açıkça belirtir. Ürünlerinizin kalitesi ve müşteri hizmetleri ile birlikte, olumlu bir çevrimiçi itibar oluşturmanıza yardımcı olabilir.

Kim uzantılı domain nedir?

kim alan adı, soyadı Kim olan bireyler ve aileler için kişisel alan adı olacaktır. Bu kalıcı ve taşınabilir bir çevrimiçi kimlik sağlamaktadır. Dünyada 100.000.000'den fazla insan Kim soyadına sahiptir. ... Bu alan adı uzantısı Afilias tarafından idare edilmektedir.

Com tr alan adı ne kadar?

.TR Uzantılı Domainler, Online Hızlı ve Kolay COM.TR İsim Tescili | Hosting.com.tr. Dünyanın En İyi Fiyatı.TR Domainler 1.99$/yıl'dan başlayan fiyatlarla .tr domain kaydı.

Com Tr kimler alabilir?

COM.TR ,Gerçek ve tüzel kişilerin, esas olarak ticari amaçlı kullanımlarına yönelik alt alan adıdır. Com.tr uzantılı domain satın alabilmeniz için almak istediğiniz isim ile ticari ünvanınızın aynı olması gerekir. Satın almak istediğiniz ismi resmi belgelerle ile desteklemek zorundasınız.

Art uzantılı domain nedir?

.art, yaratıcılığı ile tanınan insan grubuna yepyeni bir adlandırma seçeneği dünyasının kapılarını açar: Ressamlar, heykeltıraşlar, grafikerler, animatörler ve güzel sanatlarlar uğraşan herkes. Ticari sanatçılar.

Net uzantısı nasıl alınır?

net alan adı uzantısı için öncelikle, talepte bulunan internet sağlayıcı firmanın Türk Telekomünikasyon Kurumu tarafından verilen İSS belgesinin alınması gerekmektedir. Bu belge, internet servis sağlayıcı olarak çalışmak üzere verilen genel izim belgesidir. Telekom lisansı olarak da adlandırılmaktadır.

.com Uzantısı Niçin Kullanılır?

.com = Ticari alan adı olarak üretilmiş olmasına rağmen günümüzde her tür site için kullanılmaya başlamıştır. İngilizce de " commercial" anlamına gelmektedir. .net = İngilizcede ağ uzantısı anlamına gelen "network" kelimesinden kısaltılmıştır.