Self şifresi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Self şifresi nasıl alınır?
  2. Vodafone hareket dökümü nasıl bakılır?
  3. Vodafone telefon dokümanı nasıl çıkarılır?
  4. Vodafone yanimda icin sifre nasil alinir?
  5. Vodafone telefon dökümü nasıl alınır?
  6. Vodafone fatura dökümü nasıl alınır?
  7. Vodafone döküman şifresi nasıl alınır?

Self şifresi nasıl alınır?

Self Servis SMS ile; "SIFRE" veya "S" yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndererek şifrenizin size mesaj olarak ulaşmasını sağlayabilirsiniz. 7000 Sesli Yanıt Self Servisi arayarak; Cep telefonunuzdan 7000'i ücretsiz arayarak şifrenizi anında alabilirsiniz.

Vodafone hareket dökümü nasıl bakılır?

Vodafone Müşteri Hizmetleri Aracılığıyla Paket Kullanım Geçmişini Öğrenme. 542 ya da 00 00 numaralarından birini arayarak müşteri temsilcileri ile görüşebilir ve dökümünüzün e-posta adresinize gönderilmesini talep edebilirsiniz.

Vodafone telefon dokümanı nasıl çıkarılır?

Giriş yaptıktan sonra ana sayfada bulunan Tarifelerim ve Kullanımlarım kısmına tıklayın. Kullanım Detayları yazan kısma tıkladıktan sonra bilgiler sayfaya gelecektir, Kenarda duran Konuşma butonuna tıklayan Telefon Dokümanı çıkarılır.

Vodafone yanimda icin sifre nasil alinir?

Vodafone Yanımda şifrenizi uygulamanın giriş sayfasındaki "Şifre Al" butonuna basarak veya S yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndererek alabilirsiniz. Yurtdışında Vodafone Self Servis şifresi almak için ise + 00 00 numarasına S yazıp SMS atılması gerekmektedir.

Vodafone telefon dökümü nasıl alınır?

542 ya da 00 00 numaralarından birini arayarak müşteri temsilcileri ile görüşebilir ve dökümünüzün e-posta adresinize gönderilmesini talep edebilirsiniz.

Vodafone fatura dökümü nasıl alınır?

7001'i ücretsiz arayarak Vodafone Fatura Bilgi Servisi üzerinden fatura tutarınızı ve güncel harcama tutarınızı öğrenebilirsiniz.

Vodafone döküman şifresi nasıl alınır?

Yapmanız gereken; telefonunuzun mesaj bölümünü açıp SIFRE yazarak 7048'e kısa mesaj olarak göndermek.