POS ne tıp?

İçindekiler:

  1. POS ne tıp?
  2. Poşun açılması ne demek?
  3. Poşu ne demek tıp?
  4. POS ne demek kart?
  5. Poş ne demek doğum?
  6. Ahşap ne deme?
  7. POS cihazı bankalar için ne işe yarar?

POS ne tıp?

POS nedir tip? Polikistik over sendromu, üreme çağındaki kadınlarda sık görülen hormonal bir hastalıktır; adet düzensizliğine, kısırlığa ve başka hastalıkların gelişmesine neden olabilir. Polikistik over sendromu, kronik bir hastalıktır; gebelik şansını azaltır ve kadınların yaşam kalitesini ciddi şekilde bozabilir.

Poşun açılması ne demek?

Suyun gelmesi (poşun açılması) ağrıları artırabilir. Rahim kontraksiyonu sırasında bebeğin başının üzerindeki rahim duvarı yukarı doğru kasılır böylece rahimin alt kısmı gerilir ve rahim ağzı açılır.

Poşu ne demek tıp?

Poşu nedir tıp? Poş, dışkı sayısını azaltmak için bir rezervuar olarak görev yapar. Bu ameliyat, ülseratif kolit tekrarlama riskini ortadan kaldırır ve normal yolla dışkılamayı sağlar.

POS ne demek kart?

POS cihazları ödeme noktalarında nakit para kullanılmadan ödeme yapılmasını sağlar. Telefon bağlantısı ya da internet ile üye işyeri ve banka arasında bağlantı kuran, kredi kartı bilgilerini okuyan ve tahsilat yapmaya yarayan cihazlardır. POS cihazlarında kredi kartı ya da banka kartından ödeme yapılabilmektedir.

Poş ne demek doğum?

Polikistik over sendromu (POS), yumurtalıklarınızda çok sayıda sıvı dolu keseler oluştuğunda ortaya çıkar. Keseler, yumurtalarınızı saran foliküller düzgün gelişmediğinde ortaya çıkar. Bunların oluşma nedenleri tam olarak anlaşılmasa da hormon seviyelerinizle alakalı olabilir.

Ahşap ne deme?

Ahşap, canlı bir organizma olan ağaçtan elde edilen lifli, heterojen ve anizotrop bir dokuya sahip organik esaslı bir yapı malzemesidir. ... Ahşabın kesilerek standart boyutlara getirilmiş haline ise kereste denir.

POS cihazı bankalar için ne işe yarar?

POS cihazları ödeme noktalarında nakit para kullanılmadan ödeme yapılmasını sağlar. ... Pos cihazları alınan mal veya hizmet karşılığında yapılan ödemenin banka kartı veya kredi kartı aracılığıyla yapılmasını sağlayan cihazdır. POS kelimesi İngilizce “Point of Sale” kelimelerinin baş harflerinden oluşmaktadır.