Morhipo hediye paketi yapıyor mu?

İçindekiler:

  1. Morhipo hediye paketi yapıyor mu?
  2. Morhipo kargo ne zaman gelir?
  3. Morpass nedir?
  4. Morhipo tıkla gel ne demek?
  5. Morhipo tıkla gel kaç günde gelir?
  6. N11 den alınan ürün kaç günde gelir?
  7. Boyner Hediye Çeki internette kullanılır mı?
  8. Morhipo iletişim kaça kadar açık?
  9. Morpass ücretsiz mi?
  10. Morhipo kaç tl kargo bedava?
  11. Tıkla Gel teslimat nedir?
  12. Morhipo da kapıda ödeme var mı?
  13. Boyner kaç günde gelir?
  14. Morhipo nasıl bir site?
  15. N11 aynı gün teslimat nasıl seçilir?

Morhipo hediye paketi yapıyor mu?

Satın aldığınız ürün/ürünlerin hediye paketi yapılarak gönderilmesini talep edebilirsiniz. Bu hizmet 5.99 tl'dir.

Morhipo kargo ne zaman gelir?

Morhipo Teslimat Ve Müşteri Hizmetleri Morhipo'dan verdiğim her sipariş en yakın 10 günde geliyor.

Morpass nedir?

Morhipo müşterilerinin alışveriş alışkanlıklarını göz önünde bulundurarak onlara özel avantajlar ve indirimler sunan Morpass, fırsatlarla dolu bir dünya! Son 6 aydaki toplam harcama tutarınız doğrultusunda belirlenen statünüzdeki haklardan yararlanmaya başlamak için hemen üye olun.

Morhipo tıkla gel ne demek?

Tıkla Gel, Morhipo'dan satın aldığınız ürünleri Boyner&YKM Mağazaları'ndaki "Tıkla Gel" noktalarından teslim almanızı sağlayan bir hizmettir. "Tıkla Gel" hizmetini seçerek yaptığınız alışverişiniz Boyner&YKM Mağazaları'ndaki "Tıkla Gel" noktalarına ulaştığında size e-posta ve SMS ile bilgi verilir.

Morhipo tıkla gel kaç günde gelir?

Tıkla Gel Online Alışverişin Mağaza İle Buluşma Noktası! Siparişinizin mağazalarımızdaki bekleme süresi 7 gündür. 7 günün sonunda teslim alınmayan siparişler operasyon merkezimize geri döner.

N11 den alınan ürün kaç günde gelir?

Kargo firmaları ile yapılan gönderimlerde, ortalama teslim süresi 2 iş günüdür. Ancak posta yoluyla yapılan gönderimlerde bu süre 7 ila 10 gün sürebilir. Mağazanın ürünü kargoya verdikten sonra sisteme girdiği gönderi bilgileri, e-posta adresinize ve faturadaki cep telefonu numarasına gönderilir.

Boyner Hediye Çeki internette kullanılır mı?

Outlet mağazaları hariç tüm Boyner ve YKM mağazalarında geçerlidir. · Boyner.com.tr'de online alışverişte geçerlidir. · Tüm ürün gruplarında geçerlidir. ... (Ürün hediyesi ve çek kampanyaları hariç) · Kullanım süresi 2 yıldır.

Morhipo iletişim kaça kadar açık?

Morhipo Müşteri Hizmetleri Saat Kaç İle Kaç Arasında Hizmet Veriyor? Morhipo müşteri hizmetlerinin çalışma saatleri haftanın 7 günü hizmet vermektedir.

Morpass ücretsiz mi?

Morpass programına katılmak ÜCRETSİZDİR.

Morhipo kaç tl kargo bedava?

150 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı Morpass üyelerine özeldir. Morhipo.com'a girip Morpass üyeliği gerçekleştirin. Böylece indirim avantajları ile birlikte Morhipo Ücretsiz Kargo avantajından yararlanın. Mobil uygulama ya da desktop üzerinden alışveriş yapabilirsiniz.

Tıkla Gel teslimat nedir?

Tıkla Gel, Morhipo'dan satın aldığınız ürünleri Boyner&YKM Mağazaları'ndaki "Tıkla Gel" noktalarından teslim almanızı sağlayan bir hizmettir. "Tıkla Gel" hizmetini seçerek yaptığınız alışverişiniz Boyner&YKM Mağazaları'ndaki "Tıkla Gel" noktalarına ulaştığında size e-posta ve SMS ile bilgi verilir.

Morhipo da kapıda ödeme var mı?

Morhipo'da beğendiğiniz ürünleri satın alırken “Kapıda Ödeme” seçeneğiyle alışveriş yapma şansınız var! Beğendiğiniz elbiselerden spor ayakkabılara, oyuncaklardan kozmetik ürünlerine ve hatta kitaptan saate kadar tüm ürünleri Morhipo ayrıcalığı ve Boyner güvencesiyle kapıda ödeme yaparak satın alabilirsiniz.

Boyner kaç günde gelir?

Kargo Firmaları, SATICI'dan teslim aldığı gönderileri, uzaklıklarına göre değişmekle birlikte normal şartlar altında ortalama 3 (üç) iş günü içerisinde ALICI'lara ulaştırmaktadır.

Morhipo nasıl bir site?

Morhipo.com, Boyner Holding şirketi tarafından kurulan bünyesinde çeşitli ürünlerin satıldığı bir e-ticaret sitesidir. Giyim ürünlerini yanı sıra, ev eşyalarının ve kozmetik ürünlerinin de ticaretini yapmaktadır.

N11 aynı gün teslimat nasıl seçilir?

Teslimat saatleri, seçtiğiniz bölgeye, mağazaya ve ürüne göre farklılık gösterebilir. Hangi ürünleri aynı gün teslim alabilirim? Sipariş vermek istediğiniz il ve ilçeyi seçtikten sonra, "Aynı Gün Teslimat" logolu ürünleri bu kapsamda satın alabilirsiniz.