Koton Gift Card nedir?

İçindekiler:

  1. Koton Gift Card nedir?
  2. Koton banka kartı ile alışveriş yapılır mı?
  3. Koton online sipariş kaç günde gelir?
  4. Koton hediye kartı nerede kullanılır?
  5. Koton hediye çeki internet alışverişinde kullanılır mi?
  6. LC Waikiki hediye kartı Online'da kullanılır mı?
  7. LCW hediye çeki nedir?
  8. LC Waikiki online değişim nasıl yapılır?
  9. DeFacto kapıda ödeme kaç TL?

Koton Gift Card nedir?

Koton Hediye Kartları, Koton mağazalarında bakiye bitene kadar veya bakiye son kullanma tarihi bitene kadar yapılacak alışverişlerde geçerlidir. Tek seferde alışveriş zorunluluğu yoktur, parçalı şekilde kullanım sağlanabilir. Kartlar, sipariş geçildiği tarihten itibaren 1 yıl geçerlidir.

Koton banka kartı ile alışveriş yapılır mı?

Sitemizden alışveriş yaparken kredi kartı ve anlaşmalı bankalara ait ATM/Debit kartı yada Kapıda Ödeme aracılığıyla ödeme yapabilirsiniz.

Koton online sipariş kaç günde gelir?

Sipariş ve Kargo Siparişiniz, satın alma işleminiz gerçekleştikten sonra 1-6 gün arasında kargoya verilir. Eğer sepetinizde mağaza stoklarımızdan ürün mevcut ise kargoya teslim süresi 3-6 gündür (Sepetinizde mağaza stokundan ürün bulunması durumunda bu bilgi size sepet aşamasında gösterilmektedir).

Koton hediye kartı nerede kullanılır?

KOTON Dijital Hediye Çeki Kullanım Koşulları:
  • Dijital Hediye Çekleri, Koton mağazalarında tek seferde yapılacak alışverişlerde geçerlidir.
  • Toplam alışveriş bedeli Hediye Çekinin üzerinde olmak zorundadır. ...
  • Kullanılmayan çek tutarları geri yüklenmeyecektir.
Daha fazla öğe...

Koton hediye çeki internet alışverişinde kullanılır mi?

Örneğin, 100 TL'lik hediye çeki, 101 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabilir. Farkı kullanıcı öder. Kullanılmayan çek tutarları geri yüklenmeyecektir. ... KOTON dijital hediye çekleri, www.koton.com.tr 'de, Fabrika Satış Mağazalarında ve Outlet Mağazalarında geçerli değildir.

LC Waikiki hediye kartı Online'da kullanılır mı?

Hediye Kartını, Türkiye' de ve LCW tarafından belirlenen mağaza ve/veya satış kanallarında satın aldığınız ürünler için peşin bir ödeme tipi olarak kullanabilirsiniz. ... Hediye Karta yapılan yüklemelerde, LCW kayıtlarındaki tutarlar esas alınacaktır. Internet mağazasında kullanım için aktivasyon kuralları geçerlidir.

LCW hediye çeki nedir?

LCW online mağazadan yapacağınız 125 TL ve üzeri alışverişlerde LCWaikiki Hediye Çeki kazanarak bir sonraki alışverişinizden indirim alabilirsiniz. Bu markanın ürünlerine ekstra indirim avantajı ile sahip olmanın ayrıcalığını yaşayın.

LC Waikiki online değişim nasıl yapılır?

Yanlış ürün teslim aldım Yanlış gelen ürün için, Hesabım --> Siparişlerim sayfasından ilgili siparişinizin "Sipariş Durumu" sütununda bulunan "İade Et" bağlantısına tıklayarak iade talebi oluşturmanız gerekmektedir.

DeFacto kapıda ödeme kaç TL?

2000 TL'ye kadar olan siparişlerinizde kapıda ödeme seçeneğimizden faydalanabilirsiniz. Kapıda ödeme hizmet bedeli sadece 6,99 TL'dir.