Aldığım bir ürünü kaç gün içinde iade edebilirim?

İçindekiler:

  1. Aldığım bir ürünü kaç gün içinde iade edebilirim?
  2. Internetten alınan kitap iade edilir mi?
  3. Alınan bir cep telefonu iade edilebilir mi?
  4. BKM Kitap ürününüz iptal edildi ne demek?
  5. Trendyol iade kaç gün içinde yapılır?
  6. Kitapyurdu ürün iadesi nasıl yapılır?
  7. BKM siparişi iptal edince para geri gelir mi?

Aldığım bir ürünü kaç gün içinde iade edebilirim?

İade Süresi (Cayma Hakkı) Kaç Gündür? Alıcı; mal satışına ilişkin mesafeli sözleşmelerde, malı teslim aldığı tarihten itibaren on dört gün içerisinde hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı reddederek sözleşmeden cayma hakkına sahiptir.

Internetten alınan kitap iade edilir mi?

İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde, malın size teslim tarihinden itibaren 14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkınız bulunmaktadır. ... Siparişin verilmesinden malın teslimine kadar olan süre içinde de cayma (iade) hakkı kullanılabilir.

Alınan bir cep telefonu iade edilebilir mi?

Ambalajı/paketi açılmamış/kullanılmamış ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 21 (yirmi bir) gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayarak iade edebilirsiniz.

BKM Kitap ürününüz iptal edildi ne demek?

Tedarik aşamasındaki ürününüz baskısı bulunamadığı için iptal edildiğinde siparişiniz kargoya verildiğinde ücret iadenizi de yapmaktayız.

Trendyol iade kaç gün içinde yapılır?

İade süresi teslimat tarihinden itibaren 15 gündür. Nasıl İade Ederim? trendyol.com ve mobile uygulamalarda yer alan "Hesabım" bölümünden “Siparişlerime” gidin. “Sipariş detay” butonuna basın ve siparişinizin detaylarını görüntüleyin.

Kitapyurdu ürün iadesi nasıl yapılır?

Nasıl ürün iade edebilirim?
  1. İade sebebinizi belirten bir e-postayı editor@kitapyurdu.com'a gönderdiğiniz takdirde gerekli işlemler yapılıp ivedilikle çözüm üretilecektir.
  2. Satın aldığınız ürünün; tekrar satılabilirliği bozulmamış, varsa ambalajı açılmamış ve tahrip edilmemiş olması gerekmektedir.
Daha fazla öğe...

BKM siparişi iptal edince para geri gelir mi?

Tüm siparişinizi iptal ettiyseniz aynı gün ücret iadenizi yapmaktayız fakat bankanıza bağlı olarak 3-5 iş günü içerisinde hesabınıza yansımaktadır.