E-ticaret yazılımı nedir?

İçindekiler:

  1. E-ticaret yazılımı nedir?
  2. T Soft mu ticimax mi?
  3. Wix mi Ideasoft mu?
  4. E-ticaret için hangi site?
  5. E-ticaret kavramları nelerdir?

E-ticaret yazılımı nedir?

E-ticaret Siteleri; Tüketiciler ile firmaların tek bir noktada birleştirilmesini sağlayan ve online alışveriş yapılmasına imkân sağlayan sitelerdir. Bu sitelerin oluşturulmasında ise en önemli etken E-ticaret yazılımlarıdır. E-ticaret yazılımları ücretsiz ve ücretli e-ticaret yazılımları olarak ikiye ayrılmaktadır.

T Soft mu ticimax mi?

E-ticaret'e yeni girecekseniz ya da gelişmiş özelliklere sahip bir yazılım arıyorsanız, Ticimax T-soft'tan daha düşük maliyetler sunar. Ticimax ayrıca raporlama özellikleriyle de T-soft'tan bir adım daha öndedir. ... Her 2 yazılımı da ücretsiz deneyerek kendinize en uygun olan e-ticaret yazılımını bulabilirsiniz.

Wix mi Ideasoft mu?

Wix ile arasındaki en önemli fark, e-ticaret altyapısı konusunda üst düzey bir hizmet sunmasıdır. Wix her türden sitenin oluşturulabildiği ve genele hitap eden bir platform iken IdeaSoft özellikle e-ticaret alanında hizmetler sunmaktadır.

E-ticaret için hangi site?

İnternetten alışveriş herkesin hayatını kolaylaştırıyor. İşte Türkiye'nin en başarılı e-ticaret siteleri...
  1. HEPSİBURADA.
  2. GİTTİGİDİYOR. ...
  3. N11. ...
  4. SAHİBİNDEN.COM. ...
  5. YEMEKSEPETİ ...
  6. TRENDYOL.
  7. ETSTUR. ...
  8. MİGROS SANAL MARKET.
Daha fazla öğe...

E-ticaret kavramları nelerdir?

E-ticaret (elektronik ticaret), başta internet olmak üzere, elektronik bir ağ üzerinden mal ve hizmet alımı ve satımı veya fon veya verilerin iletilmesidir. Bu ticari işlemler genel olarak, işletmeden işletmeye ( B2B ), işletmeden tüketiciye ( B2C ), tüketiciden tüketiciye veya tüketiciden işletmeye olarak gerçekleşir.