Iş Bankası Sanal POS entegrasyonu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Iş Bankası Sanal POS entegrasyonu nasıl yapılır?
  2. Kartımı sanal pos işlemlerine nasıl açarım iş bankası?
  3. Hangi banka sanal pos?
  4. Işyeri kullanım tipi desteklenmiyor ne demek?
  5. EGYO sanal POS nedir?
  6. POS cihazı Gün sonu ne zaman alınır?

Iş Bankası Sanal POS entegrasyonu nasıl yapılır?

İş Bankası Sanal Pos kurulumu için Ayarlar > Sanal Pos Ayarları sayfasından İş Bankası'nın düzenle sayfasına giriniz. Banka ekranınızdan oluşturduğunuz bilgileri ilgili alanlara eklemeniz gerekmektedir. Banka Adı: İş Bankası Servis: Sanal Pos Host: İlgili bilgi standart gelmektedir, değiştirilmemelidir.

Kartımı sanal pos işlemlerine nasıl açarım iş bankası?

Kartınızın internet yetkisi kapalı ise, “SANALONAY” yazıp bir boşluk bırakarak yetkisini açmak istediğiniz İş Bankası kredi kartı ya da Bankamatik kartınızın son altı hanesini 4402'ye SMS ile gönderebilirsiniz. SMS sonrasında tarafınıza tercihinizin alındığı yönünde bir bilgi mesajı iletilecektir.

Hangi banka sanal pos?

Neredeyse tüm bankaların sanal POS hizmeti bulunmaktadır. En bilinenleri Akpos (Akbank), VPOS-724 (Vakıfbank), POSNET (Yapı Kredi Bankası), Garanti Sanal POS (Garanti BBVA), Finans WebPos (Finansbank), Ziraat Sanal POS (Ziraat Bankası), TEB Sanal POS (Türkiye Ekonomi Bankası).

Işyeri kullanım tipi desteklenmiyor ne demek?

Önemli Not : Sipariş esnasında “Isyeri Kullanim Tipi Desteklenmiyor” şeklinde hata mesajını alırsanız bankanıza 3D ödeme tipinin 3DPAY olarak değiştirilmesi gerektiğini bildirin.

EGYO sanal POS nedir?

Sanal POS sistemi; online alışveriş yoluyla ürün ya da hizmet sunan E-Ticaret sitelerinde kredi kartı ve banka kartı ile ödeme yapabilmek için kullanılır. Klasik kredi kartlarının okutulduğu POS (Point of Sale) cihazlarının sanal versiyonu olarak ifade edilebilir ve VPOS (Virtual Point Of Sale) olarak da bilinir.

POS cihazı Gün sonu ne zaman alınır?

Gün sonu gece 00:00'da sistem tarafından otomatik alınır.