Kullanılmış telefon iade edilir mi?

İçindekiler:

  1. Kullanılmış telefon iade edilir mi?
  2. Jelatini açılmış ürün iade edilir mi?
  3. 2 el telefon iade edilir mi?
  4. Turkcellden alınan telefon iade edilir mi?
  5. TV iade edilir mi?
  6. Telefon kaç gün içinde iade edilir?
  7. Turkcell iade nasil yapilir?

Kullanılmış telefon iade edilir mi?

Ambalajı/paketi açılmamış/kullanılmamış ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 21 (yirmi bir) gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayarak iade edebilirsiniz.

Jelatini açılmış ürün iade edilir mi?

Ürünün tekrar satışa uygunluğunun yitirilmiş olması, 14 günlük Cayma Hakkı süresinin dolması, Ambalajı bozulmuş, ekran üzerindeki koruyucu jelatinin sökülmüş olması, ürün üzerinde ki çiziklerin olması vb. durumdaki ürünlerin iadesi kabul edilememektedir.

2 el telefon iade edilir mi?

Cihazınızı ikinci el aldıktan sonra bozulur ve ücret iadesi olmasına karar verilir ise, Servis sizden bir banka talimatı ve kimlik fotokopisi isteyecektir. bu yüzden sonradan ilk sahibini bulmanız zor olabilir hele ki telefoncudan aldıysanız asla bulamazsınız. ve ücret iadesi hakkınızı alamazsınız.

Turkcellden alınan telefon iade edilir mi?

İade/Değişiklik/Arıza turkcell.com.tr'den almış olduğunuz peşin/kredi kartı ile kontratlı/taksitli ürünleri, tüm yan ürünleri ile birlikte teslim tarihinden itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz. Değişim yapılamamaktadır.

TV iade edilir mi?

DVD, VCD, CD, kaset vb. bir ürün olması, LCD, LED ve Plazma TV'ler (TV Grubundaki ürünlerin mutlaka servis tarafından açılması gerekmektedir, Servis haricinde açılan ürünlerde değişim ve iade işlemleri yapılamaz. (Arızalı, kırık, darbeli vb.)

Telefon kaç gün içinde iade edilir?

Cayma hakkına ilişkin ihbarın ulaşmasını takip eden en geç 14 (on dört) gün içinde mal/hizmet bedeli ve teslimat masrafları Alıcıya iade edilir ve 10 (on) günlük süre içinde mal/hizmeti alıcı iade etmekle mükelleftir.

Turkcell iade nasil yapilir?

Siparişinizi iade etmek istediğinizde www.turkcell.com.tr veya Dijital Operatör uygulaması üzerinden "Siparişlerim" adımından “İade Et” butonu aktif durumda ise bu butonu kullanarak iade talebinizi başlatabilirsiniz. Ürün tarafımıza ulaştığında ve iadeniz onaylandığında ücret iadeniz yapılacaktır.