Mavi beyaz bayrak hangi ülkenin?

İçindekiler:

  1. Mavi beyaz bayrak hangi ülkenin?
  2. Mavi beyaz ne bayrağı?
  3. Mavi beyaz çizgili bayrak nerenin?
  4. Sarı yeşil bayrak hangi ülkenin?
  5. Mavi beyaz kırmızı bayrak hangi ülkeye ait?
  6. Mavi beyaz yeşil bayrak hangi ülkenin?
  7. Beyaz mavi kırmızı bayrak kimin?
  8. Sarı ve mavi renkli bayrak hangi ülkenin?
  9. Kırmızı mavi Sarı hangi ülkenin bayrağı?
  10. Kırmızı beyaz yeşil bayrak kimin?
  11. Mavi beyaz kırmızı bayrak kimin?
  12. Sarı mavi kırmızı hangi ülkenin bayrağı?
  13. Lacivert sarı bayrak hangi ülke?
  14. Siyah kırmızı sarı bayrak hangi ülkeye aittir?

Mavi beyaz bayrak hangi ülkenin?

Özelleştirilmiş mavi beyaz yeşil ülke özbekistan bayrağı

Mavi beyaz ne bayrağı?

Yunanistan Bayrağı cumhuriyetin ilanından sonra da bir süre kullanılan krallık bayrağının yerini 1978 yılında günümüzde kullanılan, mavi-beyaz renklerinde, sol üst köşesindeki bir haç bulunan ve yatay çizgilerden oluşan bayrak almıştır.

Mavi beyaz çizgili bayrak nerenin?

İlk orijinal bayrak hala Estonya ulusal müzesinde sergilenmektedir. Estonya bayrağındaki renkler hakkında pek çok teori vardır. Bunlardan bir tanesi mavinin eskiden beri gelen özgürlüğü, siyah kaybedilen özgürlüğü, beyaz ise bağımsızlığı ve parlak geleceği simgelediğine dairdir.

Sarı yeşil bayrak hangi ülkenin?

Senegal bayrağı resmi olarak 20 Ağustos 1960 tarihinde göndere çekilerek kullanılmaya başlanmıştır. Bayrak Pan-Afrika renkleri olan sarı, yeşil ve kırmızıdan oluşmaktadır. Bayrağı dikey olarak üç eşit parçaya bölen şeritler göndere çekilen taraftan başlayarak sırasıyla yeşil, sarı ve kırmızı renklerden oluşmaktadır.

Mavi beyaz kırmızı bayrak hangi ülkeye ait?

Rusya bayrağının renkleri, Panslavizm renkleri olan mavi, beyaz ve kırmızı dan oluşmaktadır.

Mavi beyaz yeşil bayrak hangi ülkenin?

BULGARİSTAN Sırayla beyaz, yeşil ve kırmızı renkli üç eşit kalınlıkta çizgiden oluşur. Bulgaristan Cumhuriyeti'nin resmi bayrağıdır. Beyaz barışı, yeşil Bulgaristan topraklarının verimliliğini, kırmızı da insanlarının cesaretini temsil eder.

Beyaz mavi kırmızı bayrak kimin?

Rusya bayrağının renkleri, Panslavizm renkleri olan mavi, beyaz ve kırmızı dan oluşmaktadır. Bayrakta kullanılan renklere farklı yorumlar ve anlamlar atfedilirken resmî bir açıklama hâlen mevcut değil.

Sarı ve mavi renkli bayrak hangi ülkenin?

Romanya'nın ulusal bayrağı (Rumence: drapelul României) bayrak direğinden başlayarak dikey çizgili üç renklidir: mavi, sarı ve kırmızı.

Kırmızı mavi Sarı hangi ülkenin bayrağı?

Romanya'nın ulusal bayrağı (Rumence: drapelul României) bayrak direğinden başlayarak dikey çizgili üç renklidir: mavi, sarı ve kırmızı. Genişlik-uzunluk oranı 2:3'tür. Romanya Anayasası, "Romanya bayrağı üç renklidir; renkler bayrak direğinden şu sıraya göre dikey olarak düzenlenmiştir: mavi, sarı, kırmızı".

Kırmızı beyaz yeşil bayrak kimin?

BULGARİSTAN Sırayla beyaz, yeşil ve kırmızı renkli üç eşit kalınlıkta çizgiden oluşur. Bulgaristan Cumhuriyeti'nin resmi bayrağıdır. Beyaz barışı, yeşil Bulgaristan topraklarının verimliliğini, kırmızı da insanlarının cesaretini temsil eder.

Mavi beyaz kırmızı bayrak kimin?

Rusya bayrağının renkleri, Panslavizm renkleri olan mavi, beyaz ve kırmızı dan oluşmaktadır.

Sarı mavi kırmızı hangi ülkenin bayrağı?

Kolombiya bayrağı tarihinde kabul edilmiştir.

Lacivert sarı bayrak hangi ülke?

BİRKAÇ gün önce, Anayasasında bile bayrağının rengi "sarı laciverttir" diye yazılı olan bir ülkedeydim. Galiba dünyanın en güzel kızlarının da olduğu bu ülkenin adı Ukrayna...

Siyah kırmızı sarı bayrak hangi ülkeye aittir?

Bunlar yukarıdan aşağıya şöyledir: Siyah, kırmızı ve altunî. Almanya bayrağı, Almanya Federal Cumhuriyeti'nin bayrağıdır. Enlemesine 3 eşit parça olan siyah, kırmızı ve altın sarısı renklerden oluşur.