Ideasoft nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Ideasoft nedir ne işe yarar?
  2. Ideasoft sahibi kim?
  3. Ideasoft kaç müşterisi var?
  4. IdeaSoft ücretler yıllık mı?
  5. Seyhun Özkara kimdir?
  6. IdeaSoft ne zaman kuruldu?
  7. IdeaSoft Genel müdür?
  8. Wix mi IdeaSoft mu?
  9. Ticimax fiyatlar yıllık mı?
  10. E ticaret paketleri yıllık mı?
  11. XML entegrasyonu ne demek?
  12. Wix kullanan var mı?
  13. Wix ile e ticaret kurulur mu?

Ideasoft nedir ne işe yarar?

E-ticaret üzeri çözüm merkezi ve programı sunan bu yapı, müşteri odaklı çalışma ve hizmeti yürütmektedir. ... Tüm bu bilgilerin haricinde kısacası ideasoft entegre çözüm merkezi, e-ticaret üzerinde yapılan işlemleri hiçbir destek almadan kolaylıkla halledebilen form sistemlerini de ifade etmek için kullanılmaktadır.

Ideasoft sahibi kim?

İrili ufaklı binlerce site projesini müşterilerine teslim etmeyi başaran Ideasoft, sahipleri Seyhun Özkara Fatih Çalışkan ve Kerem Kaya'nın dışında ÇİT yatırım ile de ortaklığı bulunuyor. ÇİT'in başında ise hem Türkiye hem de dünya için önemli sayılabilecek birçok alan adına Emre Berkin bulunuyor.

Ideasoft kaç müşterisi var?

Bizi tercih eden 12.000+ 'Müşteri odaklı' çalışma anlayışımız ile beklentileri karşılıksız bırakmayan profesyonel e-ticaret çözümleri üretiyoruz.

IdeaSoft ücretler yıllık mı?

Satış gelirleriniz üzerinden IdeaSoft'a herhangi bir ücret ödemezsiniz. IdeaSoft satış gelirleri üzerinden herhangi bir komisyon almaz. Ödeyeceğiniz tek ücret, akıllı e-ticaret paketini kullanma ücretinizdir.

Seyhun Özkara kimdir?

Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi bölümü mezunu olan Seyhun R. Özkara, Üniversite eğitimi sürecinde 2003 yılından bu yana internet teknolojileri ve e-ticaret alanında Türkiye'de işletmelere özel e-ticaret altyapı çözümleri sunan IdeaSoft'un kurucu ortakları arasında yer aldı.

IdeaSoft ne zaman kuruldu?

2005 yılında kurulan IdeaSoft'un şu anda GOSB Teknopark'taki Ar-Ge Şubesi'nde ve Libadiye/İstanbul'daki Genel Merkezi'nde 110 çalışanı bulunuyor.

IdeaSoft Genel müdür?

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada, başarılarının arkasındaki temel etkenin inovasyon ve değer zinciri olduğunu vurgulayan Ideasoft Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Seyhun Recep Özkara sözlerine şöyle devam etti; “Ideasoft Yazılım olarak üst üste 5 yıl Türkiye'nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketi arasına girdiğimizi ...

Wix mi IdeaSoft mu?

Wix ile arasındaki en önemli fark, e-ticaret altyapısı konusunda üst düzey bir hizmet sunmasıdır. Wix her türden sitenin oluşturulabildiği ve genele hitap eden bir platform iken IdeaSoft özellikle e-ticaret alanında hizmetler sunmaktadır.

Ticimax fiyatlar yıllık mı?

Ticimax Yıllık Ücretleri Nelerdir? Bu soruya yanıtımız evet olacaktır. ... Ticimax'ın hazır e-ticaret paketlerinin de yıllık ücretleri birbirinden farklıdır.

E ticaret paketleri yıllık mı?

Kullanıcılar ve e-ticaret paketi sunan firmalar arasında yapılan sözleşmeler bir senelik olup devam etmeniz dahilin de paketiniz yani lisansınız yeniden güncellenerek hizmet almaya devam etmek için paketiniz için belirlen yıllık yenileme miktarını ödersiniz.

XML entegrasyonu ne demek?

XML Entegrasyonu e-ticaret siteleri için, bir e-ticaret sitesine ait verilerin XML haline çevrilerek, bir diğer e-ticaret sitesine aktarılması anlamına gelir. XML Entegrasyonları verinin cinsine göre günlük, haftalık veya saatlik olarak planlanabilir.

Wix kullanan var mı?

Wix'i güçlü bir site oluşturucu olarak görüyorum. Evet, kullanımı kolay. ... Ben Wix'in gerçekten iyi siteler yaptığını söyleyebilirim. Gerçekten iyi siteler.

Wix ile e ticaret kurulur mu?

Wix'le e-ticaret sitenizi sınırlı deneme olmadan ücretsiz olarak kurabilirsiniz. İnternetten satış yapmaya ve siteniz için ödeme kabul etmeye hazır olduğunuzda, İşletme ve e-Ticaret Premium Paketlerimizden birine geçin.