Renkli lens Fiyatları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Renkli lens Fiyatları ne kadar?
  2. Numaralı ve renkli lens var mı?
  3. Renkli lens zararlı mi?
  4. Dereceli lensler renkli olur mu?
  5. En doğal duran lens hangisi?
  6. Hangi lensler doğal durur?
  7. Lens gözü kör eder mi?
  8. Astigmat lens renkli olur mu?

Renkli lens Fiyatları ne kadar?

Renkli Lens
  • 86,90 ₺
  • Air Optix Colors Renkli Lens Numarasız. 86,90 ₺
  • 60,90 ₺
  • 60,90 ₺
  • 60,90 ₺
  • Freshlook Colors (Haresiz) Renkli Lens Numarasız. 60,90 ₺
  • 200,00 ₺
  • FreshLook ONE-DAY Renkli Lens (10 PK) 75,90 ₺
Daha fazla öğe...

Numaralı ve renkli lens var mı?

Numaralı renkli lensler ise yalnızca gözün net bir görüşe sahip olmasını sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda istediğiniz göz rengine ve etkileyici bakışlara sahip olmanızı sağlıyor. Bu işlevi ile iki ayrı özelliği bir araya getiren numaralı renkli lensler, kullanım kolaylığı ile de çok tercih ediliyor.

Renkli lens zararlı mi?

Renkli lensler kontrolsüz kullanımda göze birçok zarar verir. Kısa süreli görme kaybından, göz kapağında aşırı çapaklanma ve gözün güneş ışığına olan hassasiyeti gibi sorunlara yol açar.

Dereceli lensler renkli olur mu?

Artık görme kalitenizi riske atmadan renkli lensler ile gözlerinizin rengini değiştirebilirsiniz. Numaralı renkli lensler size sadece eşsiz güzellikte gözler sunmakla kalmıyor, aynı zamanda etkileyici gözlerinizle çevrenizdekileri cezbetmekten daha önemli olan doğal görünüm ve net bir görüş sağlıyorlar.

En doğal duran lens hangisi?

Yine de bir sıralama yapacak olursak; en çok tercih edilen ve en doğal lensler; La Bella, Anesthesia, EL Amore, Iconic, Desio, Adore (Bi Tone Colors, Adore Tone ve Tri Tone), Rainbow, Bausch + Lomb, Alcon, Ice Color, Geomedical ve Soleko markaları tercih edilebilir.

Hangi lensler doğal durur?

Haresiz lensler gözün kendi doğal haresini alır. Göz çevresinde parlak çizgiler yer almaz. Hareli lens tercih ettiğiniz de göz yapınız olduğundan daha büyük görünecektir. Haresiz lensler ise göz rengini kaplayarak göz renginizin daha net ve yoğun görünmesine yardımcı olur.

Lens gözü kör eder mi?

Gözlük yükünden kurtulup geçiş yaptığınız ya da yapacağınız kontak lensler kullanım açısından kolay görünse de işleyişi o kadar kolay değil. Eğer dikkatsiz davranırsanız ve bu süreklilik arz ederse körlük riski bile taşıyor.

Astigmat lens renkli olur mu?

Astigmat problemi olan kişiler ,renkli kontakt lenste kullanabilirler. Göz doktorunuza muayene olduktan sonra reçetenize göre üretilen renkli kontakt lensler de mevcuttur.