Mazda sağlam araba mı?

İçindekiler:

  1. Mazda sağlam araba mı?
  2. Hangi araba daha dayanıklı?
  3. Volvo'nun hikayesi nedir?
  4. Citroen C5 aircross Euro NCAP kaç yıldız?
  5. Mazda araba neden tutulmuyor?

Mazda sağlam araba mı?

Mazda, Volvo'yu geride bıraktı; 2017'de dünyanın en güvenli otomobili oldu” Amerikan Karayolu Güvenliği Sigorta Enstitüsü'nün yaptığı değerlendirme sonucu Volvo'nun bile elde edemediği en yüksek dereceye layık görülen Mazda, geleneksel birinciyi geride bıraktı.

Hangi araba daha dayanıklı?

Sağlam otomobil deyince akıllara ilk olarak Volvo gelse de, aslında dünyanın en dayanıklı ve en sağlam arabalarını sadece Volvo üretmiyor. Mercedes, Audi, VW, Ford, Toyota, Chevrolet ve Renault gibi dev markalar da sağlamlık konusunda rüşdünü ispatlamış durumda.

Volvo'nun hikayesi nedir?

Volvo Group'un tarihi 1927'ye kadar uzanmaktadır. Bu tarihte ilk Volvo arabası İsveç, Göteborg'daki fabrikadan çıkmıştır. O yıl ancak 297 araba üretilmişti. "Serie 1" adıyla tanınan ilk Volvo kamyonu Ocak 1928'de fabrikadan çıktı ve çok kısa sürede ülke dışında da dikkatleri üzerine çekti.

Citroen C5 aircross Euro NCAP kaç yıldız?

Citroen C5 Aircross kompakt SUV güvenlik yardımcılarının olmadığı donanımla girdiği testten 4 yıldız alarak ayrıldı. Yetişkin yolcu güvenliğinden yüzde 87, çocuk yolcu güvenliğinden yüzde 86, yaya güvenliğinden yüzde 58 aldı. Euro NCAP güvenlik teknolojileri testinden aldığı puansa yüzde 75 oldu.

Mazda araba neden tutulmuyor?

bununla birlikte mazda türkiye pazarında kendisini premium markalara alternatif olarak konumlandırıyor. satış kaygısı yok. bu yüzden agresif satış kampanyaları düzenlemiyor. bayisine otomobil başına en yüksek karı sunan markalardan biridir. ...