Türk Telekom'a yeni gelenlere ne var?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom'a yeni gelenlere ne var?
  2. Türk Telekom Online hat taşıma kaç gün sürer?
  3. Türk Telekom numara taşıma nasil yapilir?
  4. Türk Telekom 27 TL paketler faturasız nasıl yapılır?
  5. Hattımı Vodafone'a taşıdım ne zaman aktif olur?
  6. Operatör değişikliği kaç günde olur?

Türk Telekom'a yeni gelenlere ne var?

Türk Telekom, yeni gelene Hoş Geldin kampanyası ile bol bol hediye veriyor! İlk ay 7 SMS 15 GB Hediye! Üstelik 2 ay boyunca tek seferde 30 TL ve üzeri yüklemelerde 20 GB daha hediye! Kampanyadan yararlanmak için hemen yeni hat alarak Türk Telekom'a gelin.

Türk Telekom Online hat taşıma kaç gün sürer?

Genel numara taşıma süreci maksimum 4 gün içinde sonuçlanmaktadır. Türk Telekom mobile yasal sahibi olduğunuz numaranızı taşıma talebinizi iletmek için size en yakın Türk Telekom mağazalarına gelerek ya da web sitemizdeki online başvuru formundan talep bırakabilirsiniz.

Türk Telekom numara taşıma nasil yapilir?

Numara Taşıma İçin Numaramı taşımak için nereden başvurabilirim? Numaranızı ve Kurumsal hatlarınızı Türk Telekom'a taşımak için başvurularınızı Türk Telekom iletişim merkezlerimizden, www.turktelekom.com.tr internet sitemizden ya da 4445444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri numarasını arayarak gerçekleştirebilirsiniz.

Türk Telekom 27 TL paketler faturasız nasıl yapılır?

7-25 yaş arasında olup hala Selfy'li değilsen paketi almak için YAZ FIRSATI TC Kimlik No yazarak 4545'e SMS gönderebilirsin. Selfy Yaz Fırsatı Paketi'in aylık ücreti, son 30 gün içerisinde numara taşıma ve yeni hat tesisi yaparak gelenler için 27 TL'dir.

Hattımı Vodafone'a taşıdım ne zaman aktif olur?

Yeni satın alınan hatlarda aktivasyon işlemi ortalama 1 gün sürmektedir. Hattınızı teslim aldıktan sonra yaklaşık 1 gün içinde kullanmaya başlayabilirsiniz. Hat taşıma işlemlerinin tamamlanması, mevcut operatörünüzle bağlantılı onay süreçlerine istinaden 4 gün kadar sürebilmektedir.

Operatör değişikliği kaç günde olur?

Hat taşıma işlemi için yasal süre en fazla 6 gündür kesinlikle bu süre aşılmaz. Genelde numara taşıma işleminde eski hat operatörünüz ne kadar hızlı cevap verirse yeni hatta geçiş süreciniz hızlı olur. Eski hat operatörü en geç 2 gün içerisinde kesinlikle yeni hatta geçiş bildirimi gönderir.