Passiflora kaç kaşık içilmeli?

İçindekiler:

  1. Passiflora kaç kaşık içilmeli?
  2. Passiflora şurup mu hap mı?
  3. Passiflora içmek zararlı mı?
  4. Passiflora kac gunde etki eder?

Passiflora kaç kaşık içilmeli?

Tercihen yemek zamanı sonrasında, çocuklarda (4-10 yaş grubu) günde 1 Ölçek (5 ml) doktor tavsiyesine göre daha ufak dozlarda kullanılır. 11 yaş ve üstü yetişkinlerde uyku sorunu için yatmadana önce 2 ölçek (10 ml), gün boyunca sakinleştirici bir etki sağlamak için yemeklerden önce 1-2 ölçek kullanılabilir.

Passiflora şurup mu hap mı?

Passiflora çiçeği özü, yiyecek ve içeceklerde lezzet verici olarak kullanıldığı gibi, cilde doğrudan sürülerek de kullanılabilmektedir. Passiflora takviyeleri genellikle şurup formda olsa da kapsül ve tablet seçenekler de bulunmaktadır.

Passiflora içmek zararlı mı?

Ekrem Sezik, passifloranın kullanımında tüketici için önemli hususları ise şöyle sıraladı: * “Kullanım için süre kısıtlaması yoktur.” * “Yüksek dozda kullanıldığında herhangi bir zararlı etki bildirilmemiştir.” * “Fare ve sıçanlarda yapılan değişik zehirlilik deneylerinde, zararlı etki bulunmamış.”

Passiflora kac gunde etki eder?

* “Etkisi zaman içinde görülmektedir. Yani yukarıda belirttiğim etkiler hemen değil, passiflora ürününün kullanılmasından 5-6 gün sonra ortaya çıkmaya başlar.”