İstanbul Marmara Adası feribot kaç saat?

İçindekiler:

  1. İstanbul Marmara Adası feribot kaç saat?
  2. Erdek Marmara Adası feribot kaç TL?
  3. Marmara adasına feribot nereden kalkıyor?
  4. Erdek Marmara adası feribotla kaç saat?
  5. Marmara adasına nasıl gidilir 2020?
  6. Erdek Marmara Adası feribot ne kadar sürer?
  7. Marmara Adası'na ulaşım nasıl?
  8. Bostancı Marmara Adası İDO ile kaç saat?
  9. IDO Marmara Adası seferleri ne zaman başlıyor?
  10. Yenikapi Marmara adasi kac saat?
  11. IDO Marmara Adası kaç saat?
  12. Erdek Avşa feribot ne kadar sürüyor?
  13. Marmara Adası feribotları nereden kalkıyor?

İstanbul Marmara Adası feribot kaç saat?

Bostancı ve Yenikapı'dan deniz otobüsleri aracılığı veya İDO seferleri ile yaklaşık 2 buçuk saat süre ile Marmara Adası'na ulaşabilirsiniz.

Erdek Marmara Adası feribot kaç TL?

Gestaş Avşa Erdek Marmara Balıklı ve Ekinlik Adası feribot fiyatları yolcu 25 TL araç 90 TL'dir. Gestaş Hızlı deniz otobüsü feribot fiyatları yolcu 35 TL'dir.

Marmara adasına feribot nereden kalkıyor?

Marmara Adası feribotları nereden kalkıyor sorusuna Tekirdağ Barbaros ve Ceyport, Erdek, Saraylar ve Bandırma üzerinden feribotlar kalkmaktadır.

Erdek Marmara adası feribotla kaç saat?

Gestaş Erdek – Avşa AdasıMarmara Adası Feribot-Vapur Seferleri 2021. Gestaş Erdek arabalı feribotları ile yaklaşık 2 saatte Erdek'ten Avşa Adası'na ve 2 saat 30 dakikada Erdek'ten Marmara Adası'na ulaşım sağlanabilmektedir.

Marmara adasına nasıl gidilir 2020?

İstanbul, Tekirdağ ve Erdek'ten, Marmara Adası'na direkt ulaşım mümkündür. Tekirdağ ve Erdek'ten arabalı vapurlar hareket ederken İstanbul'dan, İDO feribotları ile Marmara Adası'na ulaşılabilir. Erdek - Marmara Adası vapurla yaklaşık 2 saat. Tekirdağ - Marmara Adası vapurla yaklaşık 2 saat.

Erdek Marmara Adası feribot ne kadar sürer?

Gestaş Erdek – Avşa AdasıMarmara Adası Feribot-Vapur Seferleri 2021. Yaz aylarında Gestaş Erdek deniz otobüsü ile 45 dakikada Erdek'ten Avşa Adası'na ve 60 dakikada Erdek'ten Marmara Adası'na ulaşım sağlanabilmektedir.

Marmara Adası'na ulaşım nasıl?

Marmara Adasına deniz otobüsleri ile kolay bir şekilde gidilebilir. Bostancı ve Yenikapı'dan sürekli deniz otobüsleri kalkmaktadır. Bostancı'dan Marmara Adasına gidiş yaklaşık 3.5 saat sürmektedir. Adaya Tekirdağ üzerinden tekneler ile çok daha uygun fiyatlara da gitmeniz mümkündür.

Bostancı Marmara Adası İDO ile kaç saat?

Yolculuk süresi ortalama 3 saat 45 dakikadır. İDO Bostancı iskelesine ulaşım için Marmaray, Metrobüs, İETT ve taksi seçenekleri mevcuttur. Avşa iskelesinden ada merkezine yürüme mesafesindedir. 2021 yılı İDO vapur seferleri yaz tarifesi bilgilerine sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

IDO Marmara Adası seferleri ne zaman başlıyor?

İDO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, havaların ısınmasıyla özellikle hafta sonları İstanbul'a yakın tatil ve dinlenme merkezlerine ilgi arttı. İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) Avşa ve Marmara Adası seferleri 18 Nisan'da başlayacak.

Yenikapi Marmara adasi kac saat?

Yenikapı - Marmara Adası İDO Seferleri. Yenikapı - Marmara Adası İDO Biletleri Bilet.com'da!
TarihFeribot TipiSefer Süresi
10.09.2021SB2 sa 45 dk
11.09.2021SB2 sa 45 dk
13.09.2021SB2 sa 45 dk
5 satır daha

IDO Marmara Adası kaç saat?

Yenikapı - Marmara Adası İDO Seferleri. Yenikapı - Marmara Adası İDO Biletleri Bilet.com'da!
TarihFeribot TipiSefer Süresi
20.09.2021SB2 sa 45 dk
21.09.2021SB2 sa 45 dk
22.09.2021SB2 sa 45 dk
4 satır daha

Erdek Avşa feribot ne kadar sürüyor?

Avşa Adası'na yaz-kış ulaşımın bulunduğu Erdek'ten hareket eden araçlı vapurlar adaya yaklaşık 2 saatte ulaşıyor. Gestaş tarafından gerçekleştirilen seferler gidiş-dönüş günde 2 kez düzenleniyor ancak hava ve yoğunluk durumuna bağlı olarak sefer sayılarında değişiklik yapılabiliyor.

Marmara Adası feribotları nereden kalkıyor?

Marmara Adası feribotları nereden kalkıyor sorusuna Tekirdağ Barbaros ve Ceyport, Erdek, Saraylar ve Bandırma üzerinden feribotlar kalkmaktadır.