Cilt aydınlatıcı serum ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Cilt aydınlatıcı serum ne işe yarar?
  2. Serumun yüze faydaları nelerdir?
  3. Cilt bakım serumu nasıl kullanılır?
  4. Leke Karşıtı serum ne işe yarar?
  5. Yüz Serumu yıkanır mı?
  6. Serumun önemi nedir?
  7. Serum yüze iyi gelir mi?
  8. Ilk cilt bakımı kaç yaşında başlamalı?
  9. 16 yaş cilt bakımı nasıl olmalı?
  10. Collagen kaç yaşında kullanılır?
  11. Sinoz Altın serum kaç yaşında kullanılır?
  12. Leke giderici serumlar nasıl kullanılır?
  13. Silva leke karşıtı serum nasıl kullanılır?

Cilt aydınlatıcı serum ne işe yarar?

Yüz serumları, günlük kullanılan nemlendiricilerin yeterli olmadığı durumlarda cildinizin derinlerine inerek cildinizi derinlemesine besler ve nemlendirir. Yüz serumları formüle edilirken yüze sürüldükten çok kısa süre sonra emilecek şekilde geliştirilir.

Serumun yüze faydaları nelerdir?

  • Cildi diğer kremlere göre daha iyi besler.
  • Yaşlanmış ciltleri gençleştirir.
  • Cilt tarafından kolay ve hızlı emilir.
  • Cildin en derin tabakasına kadar ulaşarak nemlendirme görevi yapar.
  • Cilt nemini muhafaza eder.
  • Cildi sıkılaştırır ve güzelleştirir.

Cilt bakım serumu nasıl kullanılır?

Serumlar hem sabah hem akşam temizlenmiş cilde uygulanır. İnce yapıda olduğundan 1 dakika içinde emilir. Üzerine gündüzleri nemlendirici, akşamları gece kremi sürebilirsiniz. Belirtilen miktarda serumu parmak uçlarıyla hafif tampon hareketlerle yüze veya göz çevresine yedirin.

Leke Karşıtı serum ne işe yarar?

%90'nında koyu lekelerin görünümünü azalttığı, %80'ninde cilt görünümünü aydınlattığı kanıtlanmıştır. Kullanım Şekli Günde iki defa, sabah ve akşam olmak üzere, avucunuza damlattıgınız 2-3 damla serumu masaj yaparak temiz ve kuru cildinize uygulayınız.

Yüz Serumu yıkanır mı?

Serumu nasıl kullanmalısınız? Serumlar hem sabah hem akşam temizlenmiş cilde uygulanır. İnce yapıda olduğundan 1 dakika içinde emilir. Üzerine gündüzleri nemlendirici, akşamları gece kremi sürebilirsiniz.

Serumun önemi nedir?

Serumun en önemli özelliği ise bu yoğun maddelerin cilt tarafından hızlıca emilmesini sağlayan bir formüle sahip olmasıdır. Uyguladığınız serum, cilt tarafından hızlıca emilir ve cildin en alt katmanına kadar iletilir. Böylece cilt tamamen beslenip yapılanmış olur.

Serum yüze iyi gelir mi?

Cilt temizliği sonrasında düzenli olarak cilt serumu kullanılması da temizliği destekler bir durumdur. Cilt serumları cilde derinlemesine inerek beslediği için, temizlenmiş bir cilde uygulandığında derinin altına çok daha kolay nüfuz edecek, sonucu daha hızlı verecektir.

Ilk cilt bakımı kaç yaşında başlamalı?

Sağlığınızı iyileştirmede de bir etken. Sağlıklı beslenmenin nasıl yaşı yoksa, cilt sağlığını korumaya da erken yaşta başlanmalı. 9-10 yaşında sağlıklı cilt bakımı öğretilmeli. Yine bu yaşlarda antioksidanları kullanmaya başlamalılar.

16 yaş cilt bakımı nasıl olmalı?

Her yaşta olduğu gibi 16-22 yaşlar arasında da dikkat edilmesi gereken durumlar;
  1. Cildinizi mutlaka düzenli olarak temizleyin, en önemlisi makyajla uyumayın.
  2. Cildinizi düzenli olarak uyarın, her gün günde 3 defa parmak darbeleri (mikrodolaşım için), gerektiği ölçüde haftalık peeling ile ölü deriden arındırın.
Daha fazla öğe...

Collagen kaç yaşında kullanılır?

Kolajenler her yıl %1 oranında daha az üretilmektedir. Bu nedenle kolajen takviyesi için ideal yaş 20 yaş ve sonrası olmaktadır. Yaşlanmanın içsel olarak başladığı dönem olan 20 yaş sonrasında kolajen üretimi oldukça azalmaya başlayacak takviyeye ihtiyaç duyulabilecektir.

Sinoz Altın serum kaç yaşında kullanılır?

Uzmanlar, 25 yaşından itibaren herkesin serum kullanabileceğini belirtiyorlar.

Leke giderici serumlar nasıl kullanılır?

- Serumu yüzün merkezinden dışa doğru masaj yaparak, alın, burun, yanaklar ve çenenize doğru uygulayın. Bu masajı 3 kez ardarda tekrarlayın. Bu şekilde serum cildinize tamamen yedirilir ve lekelere nüfuz eder. İşte o noktada lekelerle savaşınız ciddi olarak başlar!

Silva leke karşıtı serum nasıl kullanılır?

Her sabah ve akşam cilt temizlendikten sonra uygulanmalıdır. Yüzün merkezinden dışa doğru masaj yaparak, alın, burun, yanaklar ve çeneye doğru uygulanmalıdır. Tüm cilt tipleri için uygundur.