Gizliden arama numarası nasıl bulunur?

İçindekiler:

  1. Gizliden arama numarası nasıl bulunur?
  2. 31 Nedir Türk Telekom?
  3. Özel numaraya kapalı olduğu halde nasıl ararım?
  4. Telefon numarası nasıl gizlenir?
  5. *# 30 nedir?
  6. *# 30 kodu nedir?
  7. Samsung telefonlarda numara gizleme nasıl yapılır?

Gizliden arama numarası nasıl bulunur?

Bunun için yapmanız gereken işlemler;
  1. 11842 Bilinmeyen Numaralar servisini aramak ya da.
  2. “KIM” yazıp boşluk bıraktıktan sonra sizi arayan 10 haneli GSM numarasını yazıp 7048'e mesaj atmaktır.

31 Nedir Türk Telekom?

Telefonların arama bölümüne #31# tuşladıktan sonra hemen arkasında aramak istediğiniz telefon numarasını yazabilirsiniz. Operatörler üzerinden gizli numarada arama gerçekleştirmek için yukarında işlemi yaptığınız takdirde arayan kişinin telefon ekranında “Özel Numara Arama” yazacaktır.

Özel numaraya kapalı olduğu halde nasıl ararım?

İşte, merak edilen tüm detaylar. Operatörler üzerinden gizli arama gerçekleştirmek için #31# tuşladıktan sonra aramak istediğiniz telefon numarasını girebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirerek arama yaptığınız zaman aradığınız kişinin ekranında “Özel Numara Arama” yazar.

Telefon numarası nasıl gizlenir?

Telefon numaranızı bir sefere mahsus gizlemek istediğinizde, aramak istediğiniz numaranın başına #31# yazarak, aradığınız kişinin numaranızı görmesini engelleyebilirsiniz.

*# 30 nedir?

*#30# kodunu tuşlarsanız numaranızı gizleyebilirsiniz gibi birçok paylaşım var. ... 6- Kendi Konuşmalarınızı Dinleyin; Yalnızca android telefonlarda geçerli olduğu iddia edilen bu özelliğe göre, *#*#8351#*#* kodunu tuşlayarak son 20 telefon görüşmesindeki kendi konuşmalarınıza ulaşabiliyorsunuz.

*# 30 kodu nedir?

Sizi arayan gizli numaralar çoğunlukla *#30# #31# yada *#38# gibi numaraları sizin tele numaranızın önüne koyarak gizli bir şekilde arama sağlarlar. Bu şekilde size gelen aramada GİZLİ NUMARA yada ÖZEL NUMARA gibi bir ibare gözükür. Arayanın telefon numarası ise kesinlikle gözükmez.

Samsung telefonlarda numara gizleme nasıl yapılır?

3 Ayarlar öğesine dokunun. 4 Diğer Ayarlar menüsüne dokunun. 5 Arayan Kimliğini Göster seçeneğine dokunun. 6 Numarayı Gizle seçeneğini aktifleştirerek Gizli Numara ile arama yapabilirsiniz.