TRT'nin yeni müdürü kim?

İçindekiler:

  1. TRT'nin yeni müdürü kim?
  2. Istanbul TRT Genel Müdürü Kimdir?
  3. TRT Müdür Yardımcısı Kimdir?
  4. Özhan Eren aslen nereli?
  5. TRT Yönetim Kurulu üyelerini kim seçer?
  6. TRT Yönetim Kurulu üyelerinin ücretlerini kim belirler?
  7. TRT Haber müdür?
  8. TRT Türk müdürü kim?

TRT'nin yeni müdürü kim?

Ahmet Albayrak atandı. İbrahim Eren, 2013'te TRT Genel Müdür Yardımcısı, Temmuz 2017'de ise TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü olarak atanmıştı.

Istanbul TRT Genel Müdürü Kimdir?

Müdür : Metin TUĞTAĞ ( V. )

TRT Müdür Yardımcısı Kimdir?

Genel Müdür Yardımcısı - Erkan DURDU.

Özhan Eren aslen nereli?

Özhan Eren, yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlkokulu memleketi olan Amasya'da okudu, Yüksek öğretimini Ankara'da tamamlayarak Harita Mühendisi oldu. Ankara'da ve Türkiye'nin çok çeşitli illerinde mühendislik yaptı, toprağını ve insanını tanıdı.

TRT Yönetim Kurulu üyelerini kim seçer?

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Türkiye'de faaliyet gösteren tüm radyo ve televizyonların yayınlarını denetleyen kamu kuruluşudur. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Üyelerini TBMM Genel Kurulu tarafından siyasi partilerin adayları arasından seçilir.

TRT Yönetim Kurulu üyelerinin ücretlerini kim belirler?

(Mülga üçüncü fıkra:2/7/2018-KHK-703/95 md.) (Mülga dördüncü fıkra:2/7/2018-KHK-703/95 md.) (Mülga beşinci fıkra:2/7/2018-KHK-703/95 md.) Yönetim Kurulu üyelerine verilecek ücretler, Cumhurbaşkanınca tespit edilir.

TRT Haber müdür?

TRT'nin yeni Genel Müdürü de Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı oldu. TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren görev süresinin dolması ile ilgili bir mesaj paylaştı.

TRT Türk müdürü kim?

Görev süresi sona eren TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren'in yerine Genel Müdürlüğe Mehmet Zahid Sobacı, Yönetim Kurulu Başkanlığına ise Ahmet Albayrak atandı.