Inofolic ilacı ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Inofolic ilacı ne işe yarar?
  2. Inofolic fiyatı nedir?
  3. Inofolic nasıl içilir?
  4. Inofolic Combi ile hamile kalınır mı?
  5. Folik asit kılo aldırır mı?
  6. Inofolic folik asit mi?
  7. Inofolic nasıl bir ilaç?
  8. Inofolic 20 nedir?
  9. Inofolic şase aç mı tok mu?
  10. Inofolic şase ne zaman kullanılır?
  11. Inofolic kaç mcg?
  12. Inositol ne işe yarar?
  13. Inofolic 20 kapsül nasıl kullanılır?
  14. Inofolic ne?

Inofolic ilacı ne işe yarar?

Inofolic 2 Gr, içeriğinde myo - İnositol ve Folik asit içeren takviye edici bir gıdadır. - Normal amino asit sentezine, - Normal homosistein metabolizmasına, - Normal kan oluşumuna katkıda bulunur.

Inofolic fiyatı nedir?

İnofolic 2 gr 20 Poşet son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 94,90 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 71,80 TLŞu Andaki Fiyat: 72,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 23 TL ($) daha ucuz.

Inofolic nasıl içilir?

İnofolic 2 g 20 Poşet Kullanımının aç karnına yapılması tavsiye edilir.Doktor farklı bir şekilde tavsiye etmediği sürece günde 1 veya 2 kez kullanılmalıdır. Kullanımı esnasında -150 ml su ile karıştırılarak alınması tavsiye edilir.İçerisinde renklendirici ve tatlandırıcı bulunmaktadır.

Inofolic Combi ile hamile kalınır mı?

Hamilelik öncesi ve hamilelik süresince size yardımcı olmasıyla bilinir. Ayrıca emzirme dönemlerinde doktor gözetiminde kullanımı tavsiye edilmektedir. Gıda takviyesi olduğundan dolayı hiçbir yan etki bulunmamaktadır.

Folik asit kılo aldırır mı?

Bu nedenle folat seviyelerinizi yenilerken, eksikliğinizden kaynaklanan kilo kaybını da durdurabilirsiniz. Folik asit kullanımı herkeste kilo aldırmaz.

Inofolic folik asit mi?

Inofolic 2 Gr 20 Saşe'nin Özellikleri: - 1 kapsülde 600 mg myo-inositol ve 200 mcg folik asit içermektedir. - Kutu içeriğinde 20 saşe bulunmaktadır. Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur. Listelenen fiyat tarihine kadar geçerlidir.

Inofolic nasıl bir ilaç?

Inofolic Combi bir Gıda takviyesidir . Herhangi bir hastalığın teşhis, tedavi yada önlem amaçlı kullanımı doğru değildir. Hamilelik öncesi ve hamilelik süresince size yardımcı olmasıyla bilinir. Ayrıca emzirme dönemlerinde doktor gözetiminde kullanımı tavsiye edilmektedir.

Inofolic 20 nedir?

İnofolic Combi ilacı genelde kadınlara yarar sağlayan bir ilaç olarak adlandırılmaktadır. İnofolic Combi ilacı kadınların ek gıda takviyesi alabilmeleri adına idealdir. Doktorlar tarafından tavsiye edilen bu ilaç; metabolik faaliyetlere dayalı olarak kullanılmaktadır.

Inofolic şase aç mı tok mu?

İnofolic Combi kapsül şeklinde bir gıda takviyesidir. Kullanım zamanı çok önemli olmamakla birlikte günün herhangi bir zaman diliminde tercih edebilirsiniz fakat tüketmeden önce önemli olan olmaktır. Bunun yanı sıra tek seferde iki ( 2 ) kapsülden fazla kullanımız hekimler tarafından sağlıklı bakılmamaktadır.

Inofolic şase ne zaman kullanılır?

Günün herhangi bir zamanında tercihen aç karnına alınır.

Inofolic kaç mcg?

7-Vitamin C maddesi ürünün içerisinde 90 mg bulunmaktadır. 8-Zinc maddesi ürünün içerisinde 10 mg bulunmaktadır. 9-Folic acid maddesi ürünün içerisinde 200 mcg bulunmaktadır.

Inositol ne işe yarar?

İnositol ve folik asidin birçok hastalığın tedavisinde olduğu gibi DNA sentezi ve hücre bölünmesi gibi konularda da önemli bir yere sahiptir. Vücudun kan ihtiyacını da karşıladığı için yeni hücre oluşumuna yardımcı olur. Erken doğumu önlemede faydalı olduğu kadar fetal gelişim için de önemlidir.

Inofolic 20 kapsül nasıl kullanılır?

Kullanım şekline gelecek olursak kapsül olduğundan dolayı bir hazırlanış evresi yoktur. Bir bardak su diye tekamül ettiğimiz 120-150 ml su ile tek seferde yutabilirsiniz ağzında çiğneyerek yutmanız tavsiye edilmez. Çünkü o kapsülün mantığı mide asidiyle parçalanmasıdır.

Inofolic ne?

İnofolic Combi ilacı genelde kadınlara yarar sağlayan bir ilaç olarak adlandırılmaktadır. İnofolic Combi ilacı kadınların ek gıda takviyesi alabilmeleri adına idealdir. Doktorlar tarafından tavsiye edilen bu ilaç; metabolik faaliyetlere dayalı olarak kullanılmaktadır.