Güldür güldür Naime Teyze Kimdir?

İçindekiler:

  1. Güldür güldür Naime Teyze Kimdir?
  2. Naime kimdir?
  3. Güldür güldür Naime ye ne oldu?
  4. Güldür güldür Naime Erkek nedir?
  5. Ecem Erkek nereli kürt mü?
  6. Güldür güldür den kim ayrılıyor?
  7. Ecem erkek ailesi nereli?
  8. Güldür güldür Naimenin eşi kimdir?
  9. Ecem Erkek nereli kimdir?
  10. Güldür güldür sahibi kim?

Güldür güldür Naime Teyze Kimdir?

Ecem Erkek 24 Haziran 1989'da Ankara'da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Anasanat Dalı mezunudur. Ecem Erkek, 2006 yılında Ankara Ömer Seyfettin Lisesi'nden mezun olmuştur.

Naime kimdir?

GÜLGÜR GÜLDÜR'ÜN NAİME'Sİ ECEM ERKEK KİMDİR? Ecem Erkek 24 Haziran 1989'da Ankara'da dünyaya geldi. ... 2017 yılında Hayat Sırları isimli diziyle televizyon dünyasına giriş yapan oyuncu, Güldür Güldür Show'ta halen Naime karakterini canlandırıyor.

Güldür güldür Naime ye ne oldu?

Komedi programı Güldür Güldür'de Naime karakterine hayat veren Ecem Erkek, projeden ayrıldı. Ünlü oyuncu, programa veda ettiğini Instagram hesabından açıkladı.

Güldür güldür Naime Erkek nedir?

Güldür Güldür Naime karakterine hayat veren başarılı oyuncu Ecem Erkek'tir. ... Ecem Erkek 24 Haziran 1989 yılında doğmuştur. Aslen Sivaslıdır. Mamak Belediyesi Konservatuvarında tiyatro eğitimini amamlayan başarılı oyuncu, Hacettepe Üniversitesi Türkçe Topluluğunda diksiyon dersleri almıştır.

Ecem Erkek nereli kürt mü?

32 yaşında olan Ecem Erkek aslen Sivas İmranlı. ... Sen Hiç Ateş Böceği Gördün filmi ile yıldızı iyice parlayan Ecem Erkek özel hayatı ile merak ediliyor. 32 yaşında olan Ecem Erkek aslen Sivas İmranli doğumlu. 2016 yılında oyuncu Yüce Armağan Erkek ile evlenen Ecem Erkek eşinden 2020 yılında boşandı.

Güldür güldür den kim ayrılıyor?

Güldür Güldür'de dikkat çeken ayrılık: Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu projeye veda etti. Show TV ekranlarının fenomen programı Güldür Güldür'ün sezon finali yapmasıyla birlikte, projeden 2 ismin de ayrıldığı ortaya çıktı.

Ecem erkek ailesi nereli?

Ecem Erkek
Doğum24 Haziran 1989 Ankara, Türkiye
MilliyetTürk
EğitimAnkara Üniversitesi
MeslekOyuncu
4 satır daha

Güldür güldür Naimenin eşi kimdir?

Ecem Erkek, 2016 yılında kendisi gibi oyuncu olan Yüce Armağan Erkek ile evlendi ancak çift 2020 yılında yollarını ayırdı. Yüce Armağan Erkek, 2017 yılında Ecem Erkek ile beraber Hayat Sırları dizisinde rol aldı.

Ecem Erkek nereli kimdir?

Ecem Erkek
Doğum24 Haziran 1989 Ankara, Türkiye
MilliyetTürk
EğitimAnkara Üniversitesi
MeslekOyuncu
4 satır daha

Güldür güldür sahibi kim?

Güldür Güldür
YapımcıNecati Akpınar
MekânBeşiktaş Kültür Merkezi Harbiye Açıkhava Tiyatrosu
Gösterim süresi105 dakika
Yapım şirketiBKM
25 satır daha