Meydan istanbul avm hangi mağazalar var?

İçindekiler:

  1. Meydan istanbul avm hangi mağazalar var?
  2. Meydan AVM kaç yılında açıldı?
  3. Meydan AVM kime ait?
  4. Buyaka ne zaman yapıldı?
  5. Meydan AVM kaç m2?
  6. Gülaylar Group sahibi kim?
  7. City's Nişantaşı AVM kimin?
  8. Buyaka kim yaptı?
  9. Buyakada hangi markalar var?
  10. Ümraniye Meydan AVM hangi otobüs gider?
  11. Ihsan Gülay nereli?
  12. Mehmet Gülay Kimdir?

Meydan istanbul avm hangi mağazalar var?

Başta IKEA, Media Markt, Boyner, 5M Migros, Cinemaximum, Joker Dünyası, Mango, LC Waikiki, Intersport, Koton, Defacto olmak üzere, uluslararası ve ulusal 170 markanın magazaları, restaurantlar, cafeler, son teknolojik özelliklere sahip 2.500 koltuk kapasiteli 10 salondan oluşan müthiş bir sinema kompleksi ve 3.500 m2 ...

Meydan AVM kaç yılında açıldı?

Meydan İstanbul AVM, İstanbul'un Ümraniye ilçesinde Carrefour paraleline yapılmıştır. Dünya'nın ilk jeotermik alışveriş merkezidir. İhale 2001'de yapılıp yapımı 2007 Mart'ında başlanıp, 12 Ağustos 2007'de açılmıştır.

Meydan AVM kime ait?

Management'in 2007 yılında yaklaşık 130 bin metrekarelik alanda açılışını yaptığı içerisinde IKEA ve Real'in de bulunduğu Ümraniye'deki M1 Meydan Alışveriş Merkezi'nin yeni sahibi Nişantaşı City's in sahibi Gülaylar Grup oldu .

Buyaka ne zaman yapıldı?

Merkezde 5 bin kişilik de istihdam sağlanacak. ARTELL Koytür tarafından Ümraniye'de hayata geçirilen buyaka AVM 21 Mart'ta kapılarını açıyor. Merkezde, 110 bin metrekare inşaat ve 42 bin metrekare kiralanabilir alanda 140 mağaza bulunacak, 5 bin kişilik istihdam sağlanacak.

Meydan AVM kaç m2?

Metro Group Asset Management'ın, 128 bin metrekarelik bir alanda kurduğu, 70 bin metrekarelik alana konuşlanan 50 mağazası ve farklı tematik mağaza gruplarıyla Alışveriş Meydanı, giyimden spora, medyadan sinemaya, yiyecekten çok katlı mağazaya kadar yerli-yabancı onlarca markayı ziyaretçilerine bir arada sunuyor.

Gülaylar Group sahibi kim?

MERVE Gülay daha çok mücevherat sektöründeki büyüklüğüyle bildiğimiz Gülaylar Group'un sahibi Gülay ailesinin 4'üncü kuşak temsilcisi. İhsan Gülay'ın ortanca kızı. Mücevher, gayrimenkul geliştirme ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Gülaylar Group son dönemde gayrimenkul geliştirme alanında atakta.

City's Nişantaşı AVM kimin?

City's Nişantaşı kimin? : Merkezin sahibi kuyumculuk sektörünün önde gelen gruplarından Gülaylar Grup. Sahibi Mehmet Gülay olan Gülaylar Grup, Meydan Ümraniye'yi de almıştı.

Buyaka kim yaptı?

Geçen yıl Alman Metro Group'a ait Meydan Ümraniye AVM'yi 230 milyon dolara satın alan Gülaylar Group, şimdi de gözünü Meydan'm hemen yanındaki Buyaka AVM'ye dikti. Aynı zamanda Nişantaşı'ndaki City's AVM'nin sahibi olan grup, bu satuı alma da gerçekleşirse bünyesindeki AVM sayısını üçe çıkaracak.

Buyakada hangi markalar var?

  • ADİDAS KİDS.
  • AEROPOSTALE.
  • ARÇELİK.
  • ATASUN OPTİK.
  • B&G.
  • BALON EVİ PARTI.
  • BARÇIN SPOR.
  • BARKERS PEN SHOP.
Daha fazla öğe...

Ümraniye Meydan AVM hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Meydan AVM yakınından geçiyor: 10, 11H, 122C, 14TM, 20Ü.

Ihsan Gülay nereli?

İlhan Gülay, şöyle başlıyor anlatmaya: “Ben ve dedemin adını taşıyan ağabeyim İhsan, üçüncü kuşağız. Yozgatlıyız. Dedemiz İhsan Gülay, Yozgat'ta 1926'da saatçilikle esnaflığa başlamış. Yozgat'ta çarşıda saat satışı ve tamirciliği yapıyormuş.

Mehmet Gülay Kimdir?

Mehmet Gülay, 1970'li yılların başlarında Yozgat'tan İstanbul'a yelken açmış, vizyonlu ve iş hayatında mega başarıları yakalamış nadir zengin işadamlarımızdan biridir. Kendisini ve ailesini çocukluk yaşlarımdan itibaren tanırım. Meydan yerindeki sarraf ve saatci dükkanı ile babamın marketi birbirine oldukca yakındı.