Holo Kripto para ne zaman çıktı?

İçindekiler:

  1. Holo Kripto para ne zaman çıktı?
  2. Hot Coin kac dolar?
  3. Chz Coin ne zaman çıktı?
  4. Hot ne zaman çıktı?
  5. WazirX Coin kac dolar?
  6. AVAX BtcTurk var mı?
  7. BTT ne zaman piyasaya çıktı?
  8. WRX Coin ne?

Holo Kripto para ne zaman çıktı?

Holochain kullanılarak oluşturulan merkezi olmayan uygulamaları barındırmak için eşler arası dağıtılmış bir platformdur. ilk kez 2016'da test edilen sistem 2 sene sonra 2018'de piyasaya sürülmüştür. Hot coin holo swap işlemlerinde de kullanılan kripto paralardandır.

Hot Coin kac dolar?

Son Dakika Holo Fiyatı Güçlü kripto para borsalarında ortalama Holo fiyatı 0,0079 USD'dir. 1 Holo Türk Lirası bazında ise 0,00 TL değerine sahiptir. Kripto para piyasasında #80 numarada yer alan Holo toplam piyasa değeri olarak da 1.393.028.215,00 Dolar değerine sahiptir.

Chz Coin ne zaman çıktı?

Alexandre Dreyfus ve arkadaşları tarafından 'de piyasaya sürülen Chiliz (CHZ) coin, spor ve e-spor dünyasında yaygınlaşan bir kripto para birimidir. CHZ, Socios.com platformunun hizmet token'ı olarak kullanılmaktadır.

Hot ne zaman çıktı?

Holo Token (HOT) Nedir ? Holochain sistemi faaliyete geçene kadar hem projenin tanıtımı hemde kaynak yaratmak amacıyla ERC-20 tabanında üretilmiş olan kripto paradır. Holo Token, nisan 2018 yılında ICO çalışmasıyla piyasaya sürülmüştür.

WazirX Coin kac dolar?

Güçlü kripto para borsalarında ortalama WazirX fiyatı 1,21 USD'dir. 1 WazirX Türk Lirası bazında ise 0,00 TL değerine sahiptir. Kripto para piyasasında #143 numarada yer alan WazirX toplam piyasa değeri olarak da 544.627.295,00 Dolar değerine sahiptir.

AVAX BtcTurk var mı?

Ayrıca, platform içerisinde yer alan kullanıcılar arasında doğması muhtemel uyuşmazlıklar bakımından da BtcTurk'ün herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. AVAX kripto varlığı Avalanche Network'ü (ağ) üzerinde işlem görmektedir. ... BtcTurk tarafından Kripto Varlık cüzdan hizmeti verilmemektedir.

BTT ne zaman piyasaya çıktı?

Temmuz 2001'de kullanıma açlan BitTorent, Temmuz 2018'de blockchain platformu TRON tarafından satın alındı.Satın alınışından beri BitTorrent, Şubat 2019'da piyasaya sürülen özel bir yerel kripto para tokeni olan BTT ile birlikte çeşitli araçlar ekledi.

WRX Coin ne?

WRX, WazirX'in yardımcı program belirtecidir. WRX belirteci, Binance blok zincirine dayanır. Toplam arzı 1 Milyar'dır. Token sahipleri, ticaret borsasında işlem ücreti indirimleri, WRX ticaret madenciliği, token airdrop, marj ücreti ve daha fazlası gibi çeşitli avantajlarla ödüllendirilecek.