Perebron şurup günde kaç defa kullanılır?

İçindekiler:

  1. Perebron şurup günde kaç defa kullanılır?
  2. Öksürük şurubu günde kaç defa içilir?
  3. Öksürük şurubu tok karnına içilir mi?
  4. Dynabac 250 mg nedir ne için kullanılır?
  5. Levodropropizin maddesi nedir?

Perebron şurup günde kaç defa kullanılır?

3. PEREBRON® nasıl kullanılır? Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Yetişkinlerde, 5 ml'lik 3 ölçek; 2 yaşından büyük çocuklarda ise 5 ml'lik 1-2 ölçek günde 4 kere yemekten sonra kullanılır.

Öksürük şurubu günde kaç defa içilir?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: ölçek ile 8-10 gün devam edilir. Çocuklarda; 0-2 yaş arasında: Günde 2 defa 1/4 ölçek (1.25 mL), 2-5 yaş arasında: Günde 3 defa 1/4 ölçek (1.25 mL), 5-12 yaş arasında: Günde 2-3 defa 1/2 ölçek (2.5 mL).

Öksürük şurubu tok karnına içilir mi?

Balgamı yumuşatarak öksürükle birlikte vücuttan atılmasını kolaylaştırır. Ağrı, ateş gibi enfeksiyon belirtilerini dindirir. Grip, soğuk algınlığı, faranjit, bronşit gibi iltihabi rahatsızlıkların tedavisinde kullanılır. Mide rahatsızlıklarına yol açmamak için tok karnına içilmelidir.

Dynabac 250 mg nedir ne için kullanılır?

DYNABAC etkin madde olarak diritromisin içerir. Diritromisin, birçok bakteri üzerinde etkili, geniş spektrumlu bir antibiyotiktir. DYNABAC'ın mikroorganizmalar üzerindeki etkisinin, duyarlı bakterilerin protein sentezini baskılamak yoluyla olduğu düşünülmektedir.

Levodropropizin maddesi nedir?

LAVENİL etkin madde olarak levodropropizin içerir. Çeşitli nedenlere bağlı kuru öksürüğün (balgamsız öksürük) giderilmesinde kullanılır. Ciddi böbrek yetmezliğiniz var ise hekiminize danışmadan LAVENİL'i kullanmayınız. Diyabetiniz (şeker hastalığınız) var ise, hekiminize danışmadan LAVENİL'i kullanmayınız.