Mi watch Apple ile uyumlu mu?

İçindekiler:

  1. Mi watch Apple ile uyumlu mu?
  2. Xiaomi Mi watch Lite Türkçe mi?
  3. Mi Watch su geçirmez mi?
  4. Xiaomi Mi watch sesli görüşme var mı?
  5. Xiaomi Watch Lite suya dayanıklı mı?

Mi watch Apple ile uyumlu mu?

Akıllı saatın yan bölümünde, Apple Watch benzeri bir sistem yer alıyor. ... Bluetooth 5.1 ile bağlantı sağlayan yeni akıllı saat hem Android hem iOS cihazlar ile kullanılabiliyor. Android tarafında 4.4 ve üzeri, iOS tarafında da iOS 10 ve üzeri versiyonlar ile kullanılabilecek.

Xiaomi Mi watch Lite Türkçe mi?

Malzeme kalitesi Ara yüz seçenekleri oldukça fazla Dahili GPS Türkçe dil desteği (hem uygulama hem bileklik) Müzik kontrolü Cihazı bul Egzersiz modları 12 adet Eksileri; Biraz iri yapılı iseniz bileğinizde küçük duruyor Gelen aramada sadece ret etme seçeneği var, sessize alma yok.

Mi Watch su geçirmez mi?

Xiaomi mi watch akıllı saat, 1,39 inch AMOLED ekrana sahiptir. Ekran çözünürlüğü ise 4 pikseldir. Xiaomi Mi Watch Akıllı Saatin, Suya Karşı Dayanıklılığı Var ? Xiaomi mi watch akıllı saat, 5 ATM su geçirmezlik derecesi sayesinde yaklaşık 50 metre derinliğe kadar suya dayanıklılığı bulunur.

Xiaomi Mi watch sesli görüşme var mı?

Xiaomi Mi Watch özellikleri 1.78 inçlik, 4 piksel çözünürlüğünde renkli AMOLED ekran ile gelen saatin, ekran yoğunluğunun 326 ppi olduğu duyuruldu. ... Kullanıcının sesli arama yapmasına olanak sağlayan saatin üzerinde hoparlör ve mikrofon da bulunuyor.

Xiaomi Watch Lite suya dayanıklı mı?

Xiaomi mi watch lite akıllı saat, 1.4 inch TFT LCD ekrana sahiptir. Ekran çözünürlüğü ise 320x320 pikseldir. Xiaomi Mi Watch Lite Akıllı Saat, Suya Dayanıklı Mıdır? Xiaomi mi watch lite akıllı saat, 5 ATM su geçirmezlik derecesi sayesinde yaklaşık 50 metre derinliğe kadar suya dayanıklılığı bulunur.