Yapı Kredi Bireysel emeklilik nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Yapı Kredi Bireysel emeklilik nasıl yapılır?
  2. Yapı Kredi hangi emeklilik şirketi?
  3. BES sınavı ne zaman 2021?
  4. BES Sınavı yılda kaç kez yapılır?
  5. BES sınavı ne zaman?

Yapı Kredi Bireysel emeklilik nasıl yapılır?

Bireysel Emekliliğe sahip olmak için Yapı Kredi Şubelerini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca, Yapı Kredi'nin tüm Sınırsız Bankacılık kanallarından ( İnternet Sitesi, İnternet Şubesi, Mobil Şube, ATM, Müşteri İletişim Merkezi, Sesli Yanıt Sistemi ) Bireysel Emeklilik başvurusunda bulunabilirsiniz.

Yapı Kredi hangi emeklilik şirketi?

Bugün itibariyle Allianz, Yapı Kredi Sigorta'nın ve Yapı Kredi Emeklilik'in ana ortağı konumuna geldi. Alman sigorta devi Allianz'ın Türkiye'de 90 yıldır faaliyet gösteren şirketleri, Allianz Sigorta ve Allianz Hayat ve Emeklilik ile Yapı Kredi Sigorta ve Yapı Kredi Emeklilik şirketleri tek yönetim altına girdi.

BES sınavı ne zaman 2021?

09.06.2021 e-BEAS duyurusu. 22 Haziran 2021 tarihli Online Elektronik Bireysel Emeklilik Aracıları Sınavı açılmıştır. Başvurunuzu e-Devlet ile giriş yapacağınız Bireysel Emeklilik Aracıları Portalı üzerinden yapabilirsiniz.

BES Sınavı yılda kaç kez yapılır?

Aracıların tamamlayıcı eğitim programına ilk olarak Lisans alma tarihinden itibaren iki yıl içinde, takip eden dönemlerde ise yılda bir kez katılmaları gerekmektedir.

BES sınavı ne zaman?

21.10.2020 e-BEAS Duyurusu. EGM'de gerçekleştirilecek olan tarihli sınav açılmıştır. Başvurunuzu e-Devlet ile giriş yapacağınız Bireysel Emeklilik Aracıları Portalı üzerinden yapabilirsiniz.