ÖSYM sonuç belgesi nasıl PDF indirmek?

İçindekiler:

  1. ÖSYM sonuç belgesi nasıl PDF indirmek?
  2. ÖSYM sonuç belgesi nasıl yüklenir?
  3. ÖSYM yerleştirme sonuçları nasıl bakılır?
  4. KPSS sonuç belgesi kontrol kodu nereden alınır?
  5. ÖSYM YDS sınav giriş belgesi nasıl alınır?
  6. Yökdil sınav sonucunu nasıl öğrenebilirim?

ÖSYM sonuç belgesi nasıl PDF indirmek?

ÖSYM Sonuç Belgesi indirmek için sınav sonucunun olduğu alanda ekrana sağ tıklayıp açılan sekmede “Yazdır” sekmesine tıkla. “Yazdır” sekmesine tıkladıktan sonra açılan pencerede, sağdaki “Hedef” alanının altında yer alan “Değiştir” sekmesine tıkla ve gelen pencerede “PDF olarak kaydet” seçeneğini seç.

ÖSYM sonuç belgesi nasıl yüklenir?

Sonuç belgenizi indirmek için sınav sonucunun olduğu alanda ekrana sağ tıklayıp açılan sekmede “Yazdır” sekmesine tıklamalısınız. “Yazdır” sekmesine tıkladıktan sonra açılan pencerede “Hedef” kısmına tıklayıp “PDF olarak kaydet” seçeneğini seçmelisiniz. Artık belgeniz PDF olarak kaydedilmiştir.

ÖSYM yerleştirme sonuçları nasıl bakılır?

Adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecektir. Adaylar ÖSYM sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin (https://sonuc.osym.gov.tr) İnternet adresinden öğrenebileceklerdir.

KPSS sonuç belgesi kontrol kodu nereden alınır?

https://sonuc.osym.gov.tr/ Daha sonra kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın. Karşınıza KPSS sonucunuz çıkacaktır. Sonuç sayfasında doğrulama kodu en altta yazar. Yukarıda en altta gösterilen SONUÇ BELGESİ KONTROL KODU kısmını başvuru yaparken ekran görüntüsü attığınızda atmanız gerekmektedir.

ÖSYM YDS sınav giriş belgesi nasıl alınır?

YDS: Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden tarihinde saat 14.00'ten itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

Yökdil sınav sonucunu nasıl öğrenebilirim?

YÖKDİL SONUÇLARI BELLİ OLDU... Adaylar, sınav sonuçlarına tarihinde saat 10.00'dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebileceklerdir.